Γιάννος Παπαντωνίου: Συνομιλία με τους «Πυρήνες της Φωτιάς» στις φυλακές Κορυδαλλού

Γιάννος Παπαντωνίου: Συνομιλία με τους «Πυρήνες της Φωτιάς» στις φυλακές Κορυδαλλού
Συνάντηση με μέλος της οργάνωσης «Πυρήνες της Φωτιάς» είχε ο Γιάννος Παπαντωνίου αφού βρίσκονται στην ίδια πτέρυγα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Συνάντηση με μέλος της οργάνωσης «Πυρήνες της Φωτιάς» είχε ο Γιάννος Παπαντωνίου στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Γιάννος Παπαντωνίου, ο οποίος βρίσκεται μόνος του σε κελί των φυλακών Κορυδαλλού, στην ειδική πτέρυγα που είχε φτιαχτεί για τα μέλη της «17Ν», είχε συνομιλία με έγκλειστο μέλος της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».

Συγκεκριμένα το αίτημα μεταφέρθηκε από τους φύλακες της πτέρυγας, ο Γιάννος Παπαντωνίου το έκανε δεκτό.

Ο πρώην υπουργός συναντήθηκε με ένα μέλος από την οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς» και η συνάντηση αφορούσε αποκλειστικά και μόνο τον τρόπο με τον οποίο ο Γ. Παπαντωνίου και τα μέλη των «Πυρήνων της φωτιάς» θα συνυπάρχουν στην καθημερινότητά τους, με δεδομένο ότι βρίσκονται στην ίδια πτέρυγα των φυλακών.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το μέλος των «Πυρήνων» συναντήθηκε με τον Γιάννο Παπαντωνίου, αφού προηγουμένως ενημέρωσε σχετικά έναν σωφρονιστικό υπάλληλο, προκειμένου να συνεννοηθούν για τις ώρες που θα χρησιμοποιούν το ζεστό νερό.

Και αυτό γιατί όταν κάνει χρήση του ζεστού νερού ο πρώην υπουργός, τότε το «στερεί» από τα έγκλειστα μέλη των «Πυρήνων».

Οι δύο πλευρές ήρθαν έτσι σε συμφωνία μετά τον παρακάτω διάλογο:

– Μέλος «Πυρήνων»: Να κανονίσουμε πότε θα ανοίγουμε το ζεστό νερό. Όταν ανοίγεις εσύ, δεν έχουμε εμείς ζεστό νερό. Να κανονίσουμε τις ώρες.

– Παπαντωνίου: Εντάξει. Κανένα πρόβλημα. Θα το κανονίσουμε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play