Zakynthos: Επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις των σεισμολόγων για τον σεισμό στην Ζάκυνθο

Zakynthos: Επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις των σεισμολόγων για τον σεισμό στην Ζάκυνθο
Zakynthos: Μεγαλύτερη ήταν η ένταση του σεισμού.

Zakynthos: Μεγαλύτερη ήταν η ένταση του σεισμού που έπληξε τη Ζάκυνθο, όπως υποστήριζαν οι σεισμολόγοι και επιβεβαιώθηκαν.

Τόσο το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο όσο και το Ευρωμεσογειακό, αναθεώρησαν προς τα πάνω, την ένταση της μεγάλης σεισμικής δόνησης που ταρακούνησε το νησί της Ζακύνθου τα χαράματα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν 6,5 ρίχτερ, ενώ σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό ήταν 6,8 ρίχτερ.

Σεισμοί τώρα: Παράταση για τις φορολογικές υποχρεώσεις Οκτωβρίου στη Ζάκυνθο

Παράταση στις φορολογικές υποχρεώσεις που λήγουν στις 31 Οκτωβρίου, αποφάσισαν να δώσουν στους κατοίκους της Ζακύνθου το Υπουργείο Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Τη Δευτέρα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες της απόφασης. Είχε προηγηθεί σημειωτέον σχετικό αίτημα από τους φορείς του νησιού.

Σεισμός Ζάκυνθος: Ακυρώθηκε η μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Ζάκυνθο

Με ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου Eλευθέριου Νιοτόπουλου, γίνεται γνωστό στους κατοίκους της Ζακύνθου ότι με τη σύμφωνη γνώμη όλων των αρμόδιων φορέων, η συμμετοχή των μαθητών στις εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου 2018 ματαιώνεται λόγω της σεισμικής δραστηριότητας στο νησί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play