Χαμός με Λιάγκα, Αρναούτογλου, Κανάκη – “Τα έκανε λαμπόγυαλο”

Χαμός με Λιάγκα, Αρναούτογλου, Κανάκη – “Τα έκανε λαμπόγυαλο”
Τι συνέβη με Λιάγκα, Αρναούτογλου και Κανάκη και γιατί στον ΑΝΤ1 επικρατεί... αναβρασμός.

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξαν οι χθεσινές δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου αλλά και στο Happy Day, όπου καταφέρθηκε εναντίον του ΑΝΤ1 και του διευθυντή προγράμματος για τη στάση τους ως προς την αξιοποίηση του στον τηλεοπτικό χώρο. Σήμερα έρχονται νέα δεδομένα να δημιουργήσουν μεγαλύτερα προβλήματα στο κανάλι. Πώς εμπλέκεται ο Αντώνης Κανάκης και τι του είπαν Λιάγκας και Αρναούτογλου;

Όπως αναφέρουν και πάλι ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και το πρωινό του Star, οι οποίοι έχουν ανθρώπους εντός ΑΝΤ1, άρα είναι απόλυτα αξιόπιστοι σε αυτά που μεταφέρουν, ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα παρουσιάστηκε από το κανάλι ως υπαίτιος για το γεγονός ότι δεν θα κάνουν κάτι σε μορφή late nigh ο Γιώργος και ο Γρηγόρης.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Αντώνης Κανάκης έγινε υπεύθυνος περιεχομένου για τη late night ζώνη του ΑΝΤ1. Μια late night ζώνη στην οποία ο ίδιος είναι ένας απόλυτος άρχοντας με το Ράδιο Αρβύλα. Αρκετές και οι φορές που είχε ασκήσει κριτική στο πως διαχειρίζονται αυτές τις εκπομπές ο Λιάγκας και ο Αρναούτογλου.

Μέσα στο καλοκαίρι οι δύο παρουσιαστές φέρονται να τηλεφώνησαν στον Αντώνη Κανάκη και να του ζήτησαν το λόγο που δεν τους επιτρέπει να κάνουν εκπομπή. Ο ίδιος τους εξήγησε ότι αν και διαφωνεί με τον τρόπο τους, δεν ζήτησε ποτέ και από κανέναν να μην κάνουν αυτοί οι δύο εκπομπή. Μάλιστα, ζήτησε έξαλλος να μάθει ποιος τους μετέφερε αυτή την πληροφορία και οι δύο παρουσιαστές κατέδειξαν τον ΑΝΤ1.

Αυτό προκάλεσε μια σειρά από αλυσιδωτές αντιδράσεις και διαρκή τηλεφωνήματα μεταξύ των τριών μερών. Δηλαδή του Αντώνη, του ΑΝΤ1 και των Λιάγκα-Αρναούτογλου. Οι εντάσεις έφτασαν ψηλά, ακούστηκαν κατηγορίες που θίγουν τον Αντώνη και όλα είναι ανοιχτά. Ακόμα και για το Ράδιο Αρβύλα, αφού ο Κανάκης φέρεται εξαγριωμένος από τη στάση του σταθμού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play