Η Εβελίνα Παπούλια μιλά στο pagenews.gr

Η Εβελίνα Παπούλια μιλά στο pagenews.gr
Εβελίνα Παπούλια: «Δεν πιστεύω στα τρίτα πρόσωπα. Κάθε ιστορία έχει την δίκη της αλήθεια και πραγματικότητα».

Η Εβελίνα Παπούλια είναι μια γυναίκα που μού αρέσει πολύ το στιλ της αλλά και υποκριτικά. Αποπνέει μια αύρα που θέλεις να ανακαλύψεις εις βάθος.

Αυτός ήταν και ο λόγος που την προσέγγισα για μια συνέντευξη. Ως άριστη επαγγελματίας, ανταποκρίθηκε αμέσως στην πρόσκλησή μου, απήντησε με ειλικρίνεια και με έκανε να καταλάβω για μια ακόμη φορά πως για να έχεις μια επιτυχημένη διαδρομή δεν αρκεί να είσαι όμορφη εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Παράλληλα δε να είσαι στρατιώτης στη δουλειά σου και να σέβεσαι το χρόνο του απέναντί σου. Την ευχαριστώ από καρδιάς.

  • “Την πρώτη μέρα που παντρεύτηκα…χώρισα” έχεις πει σε συνέντευξή σου. Τελικά είσαι οπαδός του γάμου ή είναι μια κοινωνική σύμβαση;

Είμαι οπαδός του γάμου -ο οποίος είναι μια κοινωνική σύμβαση- γιατί αγαπώ την κανονικότητα και παλεύω γι αυτήν αλλά μέχρι στιγμής δεν την έχω καταφέρει.

  • Είσαι άνθρωπος παρορμητικός ή δουλεύεις μέσα σου κάποια πράγματα τα οποία εκδηλώνεις άμα σου «γυρίσει το μάτι» και οι γύρω σου νομίζουν πως είναι απόφαση της στιγμής;

Ό,τι κι αν μού συμβαίνει δεν μπορώ να το κρύψω οπότε προσπαθώ να το λύσω επιτόπου. Θα μπορούσε κάποιος να με πει παρορμητική αλλά στην ουσία το ένστικτό μου με καθοδηγεί… και δεν κάνει ποτέ λάθος, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος. Δεν μου «γυρνάει το μάτι» εύκολα γιατί πολύ απλά βάζω τα όριά μου όταν κάποιος πάει να τα ξεπεράσει.

  • Με την κόρη σου Αφροδίτη – Μαρία Λιάντου είσαι κλασσική μαμά ή περισσότερο φιλαράκι;

Μαμά. Φίλη, όταν το επιθυμεί εκείνη.

  • Η γυναίκα για να είναι γοητευτική και να μην περνά απαρατήρητη τί στοιχεία πρέπει να έχει;

Πιστεύω πως το πιο γοητευτικό πράγμα είναι να μην επιδιώκεις τίποτα απ’ όλα αυτά. Η απλότητα και η φυσική ομορφιά είναι που σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

  • Γιατί πιστεύεις πως ο κόσμος λάτρεψε και ακολούθησε τη σειρά 8«Τατουάζ»;

Γιατί έχει πλοκή το σενάριο της Βάνας Δημητρίου είναι καλογυρισμένο σκηνοθετικά, έχει εξωτερικά γυρίσματα και το κοινό έχει αγαπήσει τους ήρωες.

  • Μέσω του χορού μπορείς να ξορκίσεις τους φόβους σου, να εξευμενίσεις τις σκέψεις σου, να εκφράσεις τον έρωτά σου και να επικοινωνήσεις. Στη σειρά σε είδαμε να χορεύεις τάνγκο και εικάζω πως θα το απόλαυσες μια που έχεις σπουδάσει και ασχοληθεί με το χορό. Πώς ένιωσες εκείνη τη στιγμή με το «Νικόλα»; Έχεις νιώσει ποτέ πραγματική έλξη ή αμηχανία;

Είμαι επαγγελματίας. Αλίμονο αν ένιωθα έλξη για κάθε συνάδελφο που έχω μαζί του σκηνές πάθους. Αν ένιωθα έλξη τότε θα ένιωθα και αμήχανα και πολύ απλά δε θα μπορούσα να τις κάνω.

  • Θα ήσουν ποτέ το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση όπως έγινε με σένα και την Αμαλία στο σήριαλ;

Δεν υπήρξε η Βέρα τρίτο πρόσωπο στην σχέση της με τον Θεοχάρη απλώς ήταν μια πρακτικά μπερδεμένη συνθήκη. Όταν ένιωσε έτσι αποχώρησε από την σχέση. Αυτό που θέλω να πω για να σού απαντήσω είναι πως δεν πιστεύω στα τρίτα πρόσωπα. Κάθε ιστορία έχει την δίκη της αλήθεια και πραγματικότητα. Και το αν είναι κάποιος τρίτο πρόσωπο το δείχνει το αποτέλεσμα. Προσωπικά, δε θα μπορούσα να είμαι τρίτο πρόσωπο. Δεν πάει στην ιδιοσυγκρασία μου οπότε αν κάποιος βρισκόταν σ’ αυτό το δίλημμα θα έπρεπε να διαλέξει άμεσα.

  • Τι αλλαγές θα δούμε στη ζωή σου στην εν λόγω σειρά;

Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως θα υπάρξει προσπάθεια επανασύνδεσης μεταξύ Θεοχάρη και Βέρας.

  • Η αγάπη, η καλοσύνη και η υπομονή πάντα νικά;

«Όχι»… απλώς η υπομονή κάνει ξεκάθαρο το τοπίο. Η καλοσύνη δημιουργεί την ενοχή στον άλλον να δει τα σφάλματά- του αν έχει κάνει κάποιο σφάλμα- και η αγάπη σε κάνει να αποδέχεσαι τον άλλον σε όλες του τις εκφάνσεις.

  • Το σημείο και το σχέδιο που επιλέγει να «χτυπήσει» κανείς, ένα τατουάζ φανερώνει πολλά για το χαρακτήρα του. Ποιο είναι το αγαπημένο δικό σου και τί σημαίνει για σένα;

Το αγαπημένο μου είναι ένα τριαντάφυλλο που κάναμε μαζί με την κόρη.

  • Τα ρούχα σου και γενικώς οι στυλιστικές σου επιλογές είναι ένα μείγμα που συνάδει απόλυτα με το χαρακτήρα σου και την εικόνα που έχεις επικοινωνήσει προς τα έξω. Σού αρέσει να ψωνίζεις και πώς νιώθεις πιο άνετα;

Βαριέμαι τα ψώνια. Δεν επιδιώκω κάτι σε σχέση με την εμφάνισή μου… απλώς φοράω ό,τι με κάνει να νιώθω ωραία εκείνη την στιγμή. Ψωνίζω μόνο αν τύχει και βρω κάτι που να μ’ αρέσει. Δεν έχω βγει ποτέ για ψώνια επί τούτου.

  • Ποια είμαι τα μυστικά της ομορφιάς σου και της δυναμικής θηλυκότητάς σου;

Δεν έχω μυστικά. Προσπαθώ να είμαι πάντα ο εαυτός μου για να νιώθω χαρούμενη και ευτυχισμένη και να μην καταπιέζονται.

  • Πώς σου αρέσει να περνάς στον ελεύθερό σου χρόνο και ποια είναι η αγαπημένη σου δραστηριότητα;

Γυμναστική, όταν έχω χρόνο.

  • Ποια είναι η πιο αγαπημένη γωνιά του σπιτιού σου;

Η πολυθρόνα μου με τα βιβλία μου δίπλα.

  • Ετοιμάζεις κάτι άλλο επαγγελματικά για το χειμώνα ή θα δουλέψεις αποκλειστικά για το «Τατουάζ»;

Θα είμαι στο εθνικό στο έργο: «Ο άνθρωπος που γελά» του Βίκτωρος Ουγκό

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play