ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΦΛΩΡΟΣ: Νέα αποκάλυψη – Δεν ανήκει σε εκείνον η εξέταση στον «Ευαγγελισμό»

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΦΛΩΡΟΣ: Νέα αποκάλυψη – Δεν ανήκει σε εκείνον η εξέταση στον «Ευαγγελισμό»
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΦΛΩΡΟΣ: Αλλάζει και πάλι το σκηνικό στην υπόθεση του 39χρονο που βρίσκεται ξανά από σήμερα στις φυλακές Χαλκίδας.

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΦΛΩΡΟΣ: Ο 39χρονους που εμπλέκεται στο σκάνδαλο της Energa Hellas Power, μπορεί σήμερα να ξαναγύρισε στις φυλακές Χαλκίδας μετά την αποφυλάκισή του, ωστόσο νέα δεδομένα έρχονται με την πάροδο του χρόνου στην υπόθεση του.

Αυτή τη φορά, όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ο Τάσος Τέλλογλου, η εξέταση με την οποία ο Αριστείδης Φλώρος έλαβε ποσοστό αναπηρίας 70% και εγκρίθηκε η αποφυλάκισή του ανήκει σε άλλον ασθενή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ασθενής στον οποίο ανήκει η εξέταση όντως αντιμετωπίζει σοβαρά πνευμονολογικό πρόβλημα.


«Δεν τον έχω δει ποτέ – Η υπογραφή μου πλαστογραφήθηκε», λέει η γιατρός


Να σημειωθεί, ότι υπάρχει και δεύτερο έγγραφο το οποίο υπογράφει ο επικεφαλής της πνευμονολογικής μονάδας του νοσοκομείο στο οποίο πιστοποιείται η πάθηση. Ο γιατρός που υπογράφει και το συγκεκριμένο έγγραφο αρνείται πως έχει εξετάσει τον Αριστείδη Φλώρο και έχει βάλει την υπογραφή του. Τέλος, τονίζεται πως το συγκεκριμένο δεν υπάρχει στο αρχείο του Ευαγγελισμού.

Σε κάθε περίπτωση ο Αριστείδης Φλώρος βρίσκεται και πάλι στις φυλακές Χαλκίδας και αναμένεται άμεσα έρευνα για τον τρόπο με τον οποίο τελικώς θεμελιώθηκε το ποσοστό αναπηρίας 70% με το οποίο αποφυλακίστηκε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play