NATALIE WOOD: Την δολοφόνησε και την πέταξε στη θάλασσα ο ίδιος της άντρας

NATALIE WOOD: Την δολοφόνησε και την πέταξε στη θάλασσα ο ίδιος της άντρας
Η NATALIE WOOD πέθανε μόλις στα 43 της χρόνια. Το άψυχο κορμί της ανασύρθηκε από την θάλασσα, ενώ νέες μαρτυρίες επαναφέρουν το σενάριο ότι ο δολοφόνος είναι ο ίδιος της ο άνδρας.

NATALIE WOOD: Τριανταεφτά χρόνια μετά τον θάνατό της, μια μαρτυρία επαναφέρει το σενάριο ο δολοφόνος της να είναι ο ίδιος της ο άνδρας και επίσης διάσημος ηθοποιός, Robert Wagner.

Η Natalie Wood πέθανε μόλις στα 43 της χρόνια. Το άψυχο κορμί της ανασύρθηκε από την θάλασσα, καθώς επέβαινε στο ταχύπλοο με τον σύζυγο της, Robert Wagner και τον ηθοποιό Christopher Walken.

Σύμφωνα με τις τότε μαρτυρίες του καπετάνιου του σκάφους, το ζευγάρι είχε έναν έντονο καυγά λίγο πριν την εξαφάνιση της ηθοποιού.

Ο καπετάνιος, δήλωσε ότι πιστεύει πως τη Natalie Wood την σκότωσε ο ίδιος της ο σύζυγος ο Robert Wagner, και μάλιστα υποστηρίζει ότι του ζήτησε όταν εκείνη αρχικά εξαφανίστηκε να σταματήσει οποιαδήποτε προσπάθεια αναζήτησης.

https://twitter.com/DebraVi91710578/status/1035027736492953602

Ο καπετάνιος λέει ότι όταν βρέθηκε το πτώμα της Woods εκείνος πήγε να την αναγνωρίσει και όχι ο Ρόμπερτ Βάγκνερ. Το πτώμα της βρέθηκε το απόμενο πρωί κοντά στο βαρκάκι μισό μίλι από το σκάφος. Λέει επίσης, ότι αυτό που ακολούθησε ήταν επί της ουσίας μια προσπάθεια να του κλείσουν το στόμα.

https://twitter.com/DebraVi91710578/status/1035027485673619457

Η αστυνομία ξανάνοιξε την υπόθεση του θανάτου της Νάταλι Γουντ τον Φεβρουάριο του 2018 με ύποπτο τον Ρόμπερτ Βάγκνερ. Ο ίδιος έχει αρνηθεί να μιλήσει στις αρχές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play