Κρήτη: Τουρίστες εκβιάζουν ξενοδόχους μέσω αρνητικών σχολίων στο διαδίκτυο

Κρήτη: Τουρίστες εκβιάζουν ξενοδόχους μέσω αρνητικών σχολίων στο διαδίκτυο
Σε απόγνωση βρίσκονται οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων στην Κρήτη.

Στην Κρήτη, θύματα εκβιασμού πέφτουν ξενοδόχοι από τουρίστες, οι οποίοι ζητούν εξωφρενικές παροχές, προκειμένου να μην επιδοθούν σε διαδικτυακό “καταιγισμό”… αρνητικών σχολίων, σε βάρος των συγκεκριμένων ξενοδοχείων που επισκέπτονται.

Συγκεκριμένα, οι τουρίστες, οι οποίοι προέρχονται κυρίως από την Αγγλία και τη Γερμανία, με τα αρνητικά σχόλια που γράφουν σε σελίδες αναζήτησης και κράτησης δωματίων σε προορισμούς και στην Κρήτη, είναι υπαίτιοι ακόμη και για ακυρώσεις συμφωνιών ανάμεσα σε ξενοδοχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, υπάρχουν πολλοί επιτήδειοι, οι οποίοι με την άφιξη τους σε ένα ξενοδοχείο, προσεγγίζουν το διευθυντή του και του ζητούν καλύτερες παροχές κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, αλλιώς όπως τονίζουν με απειλητικό ύφος, θα επιδοθούν σε σωρεία αρνητικών σχολίων μέσα στις metasearch σελίδες που υπάρχουν.

Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας τους θα είναι να χαμηλώσει η βαθμολογία των ξενοδοχείων και να δυσκολεύονται να κλείσουν συμφωνίες με τουριστικά πρακτορεία, ακόμη κι αν πρόκειται για μονάδες πέντε αστέρων.

Πολλοί ξενοδόχοι υποκύπτουν σε αυτό τον εκβιασμό γιατί, πολλά τουριστικά πρακτορεία λαμβάνουν υπ’ όψιν τους τη βαθμολογία που συγκεντρώνει ένα ξενοδοχείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρήτη: Νέο «χτύπημα» της ΕΛΑΣ στους καλλιεργητές κάνναβης (pics)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play