Τζανέτος Φιλιππάκος: Παρών στις εκλογές της Ένωσης Μανιατών

Τζανέτος Φιλιππάκος: Παρών στις εκλογές της Ένωσης Μανιατών
Ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος, ψήφισε στις εκλογές της Ένωσης Μανιατών.

Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος, έδωσε το παρών στις εκλογές της Ένωσης Μανιατών και επισφράγισε την ενότητα και την ομόνοια των Μανιατών.

Ο κ. Φιλιππάκος προσήλθε και ψήφισε το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 για την ανάδειξη νέων Οργάνων (Διοικητικό Συμβούλιο και Εξελεγκτική Επιτροπή), στην ΕΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΝΙΑΤΩΝ «Το σπίτι του Μανιάτη» και σε αντίθεση με άλλους που έλαμψαν δια της απουσίας τους.

Οι Μανιάτες και πάλι κατέβασαν ενωτικό ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ στέλνοντας το μήνυμα της ενότητας και της ομόνοιας σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, αφού το Μανιάτικο στοιχείο και κατ’ επέκταση το Ελληνικό είναι διάσπαρτο παντού, απαρτίζοντας το μεγάλο Εθνικό μας Κεφάλαιο που λέγεται ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ.

Η προσωπικότητα του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών, κ. Τζανέτου Φιλιππάκου, επισφράγισε, ακριβώς, αυτό το μήνυμα! Ως γνωστό ο κ. Τζανέτος Φιλιππάκος τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, ενεργεί καταλυτικά και ενώνει το Μανιάτικο στοιχείο, ενώ παράλληλα δεν γυρίζει πλάτη, αψηφώντας κάθε κόστος, στα μικρά και μεγάλα προβλήματα της ιδιαίτερης πατρίδας του, Μάνης. Γι’ αυτά έχει και την έξωθεν και την έσωθεν καλή μαρτυρία, που δεν μπορεί να αμφισβητήσει ουδείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζανέτος Φιλιππάκος: Μείζον ζήτημα οι αυξημένες μεταναστευτικές ροές

Τζανέτος Φιλιππάκος: Επιτυχής η επιχείρηση απομάκρυνσης μεταναστών στην Πάτρα (pics&vid)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play