Τροχαίο στον Κηφισό: “Δεν παραπατούσε από το ποτό” – Τι υποστηρίζει η αδερφή του οδηγού

Τροχαίο στον Κηφισό: “Δεν παραπατούσε από το ποτό” – Τι υποστηρίζει η αδερφή του οδηγού
"Λένε ένα σωρό ανακρίβειες. Βιάζονται να τον δικάσουν και να τον καταδικάσουν", αναφέρει η αδερφή του οδηγού της νταλίκας.

Η αδελφή του οδηγού της νταλίκας του θανατηφόρου τροχαίου στον Κηφισό που κόστισε τη ζωή δύο ανθρώπων, ενώ μάχη στο νοσοκομείο δίνει μία 34χρονη γυναίκα, σε δηλώσεις της έκανε λόγο για ανακρίβειες στα όσα λέγονται για τον αδερφό της. Μάλιστα υποστηρίζει πως βιάζονται να τον καταδικάσουν. 

«Λένε ένα σωρό ανακρίβειες. Βιάζονται να τον δικάσουν και να τον καταδικάσουν. Είπαν ότι παραπατούσε από το ποτό. Δεν ισχύει. Ο αδελφός μου κουτσαίνει. Είχε χτυπήσει το πόδι του και έχει κόψει τον τένοντα. Κουτσαίνει, δεν παραπατούσε από το ποτό», ανέφερε σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1 η αδελφή του οδηγού.

«Κατέβηκε από την νταλίκα και κοιτούσε το φορτηγό. Δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι είχε πατήσει αυτοκίνητα. Αφού όταν πήγα εγώ να τον δω δεν είχε καταλάβει ότι πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Εγώ του το είπα μετά από ώρες. Τώρα αρχίζει να καταλαβαίνει το μέγεθος της συμφοράς», συνέχισε.

«Και αν πάει φυλακή, πάει τελείωσε, μέχρι εδώ ήταν ο Δημητρός», τόνισε η αδερφή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τροχαίο στον Κηφισό: Στον εισαγγελέα ο οδηγός της νταλίκας που σκόρπισε τον θάνατο (pics)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play