Καιρός: Σε ποιες περιοχές θα “χτυπήσει” η κακοκαιρία

Καιρός: Σε ποιες περιοχές θα “χτυπήσει” η κακοκαιρία
Άστατος και σήμερα ο καιρός.

Με φθινοπωρινή… διάθεση και σήμερα ο καιρός. Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης της ΕΜΥ, ισχυρές καταιγίδες και πιθανόν χαλαζοπτώσεις θα σημειωθούν και σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας.

Μέχρι τις βραδινές ώρες θα επηρεαστούν η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Εύβοια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Τις μεσημβρινές και τις απογευματινές τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη

Να σημειωθεί πως πολλά ήταν τα προβλήματα που εκδηλώθηκαν την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη από το ξαφνικό ξέσπασμα της κακοκαιρίας.

Δύο άτομα παρασύρθηκαν από τα νερά καθώς περπατούσαν σε πεζοδρόμιο στις Συκιές, όμως, ευτυχώς, βγήκαν σώοι από την περιπέτειά τους. H Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε να απεγκλωβίσει τέσσερα άτομα στη γέφυρα των Αγίων Πάντων, ενώ σοβαρά προβλήματα προκάλεσε και το πυκνό χαλάζι που έπεσε νωρίς το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης.

Από την ισχυρή βροχόπτωση «πλημμύρισε» και ο Λευκός Πύργος, ενώ σημειώθηκαν προβλήματα στο σύστημα υδροδότησης. Λόγω των προβλημάτων που σημειώθηκαν από την κακοκαιρία πολλά θα είναι τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Καιρός: H πρόγνωση για σήμερα Παρασκευή (11/5/2018)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play