“Φράκαρε” το τελωνείο στο Ηράκλειο από τα κατασχεθέντα προϊόντα

“Φράκαρε” το τελωνείο στο Ηράκλειο από τα κατασχεθέντα προϊόντα
Μετά τις τελευταίες επιχειρήσεις των Διωκτικών Αρχών και των «ράμπο» του Οικονομικού Εγκλήματος στο Ηράκλειο, το Τελωνείο έχει «φρακάρει» από τον όγκο των κατασχεθέντων προϊόντων!

Σπιθαμή ελεύθερου χώρου φαίνεται ότι δεν υπάρχει στο τελωνείο στο Ηράκλειο Κρήτης, το οποίο έχει… φρακάρει από τα προϊόντα “μαϊμού” που έχουν συγκεντρωθεί εκεί.

Για αυτό το λόγο σύμφωνα με πληροφορίες γίνεται προσπάθεια προκειμένου να βρεθεί χώρος, ώστε να αποθηκευονται οι τόνοι των κατασχεμένων προϊόντων και να είναι πιο ομαλή η λειτουργία του Τελωνείου.

Η κα Άννα Ηλιάδου, διευθύντρια του Τελωνείου Ηρακλείου, μιλώντας στο ekriti.gr σημείωσε πως από τις «μαϊμούδες» το 90% της ποσότητας έχει σχεδόν καταστραφεί. Ενώ για τα «no name» προϊόντα, είναι σε εξέλιξη η διαδικασία από τις αρμόδιες Υπηρεσίες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι κατάλληλα προς πώληση ή όχι.

Την ίδια ώρα η κα Ηλιάδου αναφέρει πως από τα αυτοκίνητα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο Τελωνείο, κάποια είναι έτοιμα προς δημοπράτηση. Και για αυτό το λόγο το επόμενο διάστημα – εκτός απροόπτου – θα γίνει μια δημοπρασία, ώστε να αποσυμφορηθεί και από τα κατασχεθέντα οχήματα ο χώρος.

Αυτό που τονίζουν σε κάθε περίπτωση οι αρμόδιοι είναι πως οι Αρχές βρίσκονται σε πόλεμο με το παραεμπόριο και πως ο αγώνας που δίνουν θα συνεχιστεί αμείωτος, συνεχίζοντας μέσα απο τους ελέγχους να εντοπίζουν όσους επιδίδονται σε αυτή την παράνομη δράση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάρολος και Καμίλα στην Ελλάδα – Πυρετώδεις προετοιμασίες στο Ηράκλειο για την άφιξη τους (pics) Έρευνες για τον εντοπισμό σκάφους με μετανάστες νότια της Κρήτης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play