Κάρολος και Καμίλα στην Ελλάδα – Πυρετώδεις προετοιμασίες στο Ηράκλειο για την άφιξη τους (pics)

Κάρολος και Καμίλα στην Ελλάδα – Πυρετώδεις προετοιμασίες στο Ηράκλειο για την άφιξη τους (pics)
Στο... κόκκινο οι προετοιμασίες Ηράκλειο, με τα αρμόδια συνεργεία να εργάζονται πυρετωδώς, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα.

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, έρχονται την Τετάρτη, 9 Μαΐου στην Ελλάδα για τριήμερη επίσκεψη.

Το πριγκιπικό ζεύγος θα επισκεφθεί και την Κρήτη και οι προετοιμασίες στο Ηράκλειο για την υποδοχή τους είναι πυρετώδεις.

Όπως μπορεί να δει κανείς από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το ekriti.gr, οι εργαζόμενοι του Δήμου Αρχανών, προσπαθούν να κάνουν όλα τα σημεία, από τα οποία θα περάσει ο πρίγκιπας Κάρολος να «λάμπουν». Οι Άνω Αρχάνες ως γνωστόν θα δεχτούν την επίσκεψη του πριγκιπικού ζεύγους προκειμένου να ενημερωθούν για το έργο της ΜΚΟ Οργανισμός Ανάπτυξης Ηρακλείου που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Στέγασης & Ομαλής Ένταξης Προσφύγων στην τοπική κοινωνία.

Παράλληλα θα συνομιλήσουν με μετανάστες, εθελοντές και μέλη της κοινότητας στο Παλαιό Σχολείο.

Τέλος, πριν την αναχώρηση από τη χώρα μας, το Πριγκιπικό ζεύγος θα παραστεί σε παραδοσιακή γιορτή στην Πλατεία των Αρχανών με πολιτιστικές δράσεις και παραδοσιακά προϊόντα της Κρήτης.

Τα μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με το ekriti, θα είναι αυστηρά.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Κάρολος σε δηλωσεις του μίλησε με θερμά λόγια μιλά για την Ελλάδα. «Εκτός των άλλων, η Ελλάδα είναι στο αίμα μου», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψής τους στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάρολος και Καμίλα: Το πρόγραμμά τους στην Ελλάδα – Συναντήσεις με Παυλόπουλο και Τσίπρα Ο πρίγκιπας Κάρολος στέλνει μήνυμα στην Ελλάδα (pic)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play