Η Charlize Theron πήρε ξανά κιλά για ταινία αλλά έπαθε κατάθλιψη

Η Charlize Theron πήρε ξανά κιλά για ταινία αλλά έπαθε κατάθλιψη
Για να τα καταφέρει ακολούθησε διατροφή πλούσια σε λιπαρά.

Η Σαρλίζ Θέρον είναι μια πανέμορφη γυναίκα με ιδανικές αναλογίες, η οποία ωστόσο δεν φοβάται να "χαλάσει" το σώμα της για τις ανάγκες ενός ρόλου.

Το είχε κάνει στο παρελθόν για την ταινία "Monster", το έκανε και πρόσφατα, για την ταινία Tully στην οποία υποδύεται μια 44χρονη μητέρα 3 παιδιών και για τις ανάγκες του ρόλου πήρε 22 κιλά. «Ήθελα να νιώσω τι ένιωθε αυτή η γυναίκα και το να πάρω κιλά ήταν ένας τρόπος για μένα να έρθω πιο κοντά στο ρόλο και να μπω στο σκεπτικό της» λέει.

Για να τα καταφέρει ακολούθησε διατροφή πλούσια σε λιπαρά. Έτρωγε συγκεκριμένες ώρες (τα ξημερώματα) κυρίως επεξεργασμένα τρόφιμα. Το πρόγραμμα αύξησης του βάρους της ήταν πολύ πιεστικό, και όπως παραδέχτηκε εκείνη την περίοδο έπαθε κατάθλιψη. «Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που έτρωγα τόσα πολλά επεξεργασμένα τρόφιμα και έπινα αναψυκτικά με πολλή ζάχαρη. Δεν ήταν πολύ ευχάριστα τα πράγματα» είπε.

Tα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα μετά το τέλος των γυρισμάτων, όταν έπρεπε να χάσει τα κιλά. Χρειάστηκε ενάμιση χρόνο. «Ανησυχούσα. Μου πήρε πάρα πολύ χρόνο. Για να χάσω τα κιλά του Monster χρειάστηκαν μόνο πέντε μέρες που είχα κόψει τα σνακ. Όμως το σώμα σου στα 27 είναι διαφορετικό από το σώμα σου στα 43 και ο γιατρός μου με είχε ενημερώσει ότι θα δυσκολευτώ» εξήγησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Όταν η Κατια Δανδουλάκη έβγαλε…μούσιΟ πρίγκιπας Κάρολος στέλνει μήνυμα στην Ελλάδα (pic)Ο Κώστας Κοκκινάκης και η κούκλα συνοδός του (pics)Παντρεύτηκε η Φλορίντα Πετρουτσέλι (pic)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play