Μετρό: Κλείνουν την Τετάρτη οι σταθμοί Σύνταγμα – Πανεπιστήμιο

Μετρό: Κλείνουν την Τετάρτη οι σταθμοί Σύνταγμα – Πανεπιστήμιο
Ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό την Τετάρτη, καθώς θα κλείσουν οι σταθμοί του Μετρό στο Σύνταγμα και στο Πανεπιστήμιο.

Κλειστοί θα είναι αύριο, Τετάρτη, από τις 12.00 έως τις 16.00, οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα και στο Πανεπιστήμιο, με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι οι εν λόγω σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί λόγω των εκδηλώσεων στη μνήμη από τη συμπλήρωση εννέα ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Τα μέτρα, σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, θα είναι αυστηρά για την ομαλή διεξαγωγή των δύο προγραμματισμένων συγκεντρώσεων και πορειών, στις 12 το μεσημέρι και στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης, αλλά κυρίως για το βράδυ στην περιοχή των Εξαρχείων.

Όπως είπαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, επειδή στην πορεία για το Πολυτεχνείο (αν εξαιρέσει κανείς όσα συνέβησαν μετά στα Εξάρχεια), δεν σημειώθηκαν επεισόδια, είναι πολύ πιθανό να επιχειρήσουν κάποιοι να προκαλέσουν επεισόδια αύριο. Για το λόγο αυτό είναι σε επιφυλακή όλη σχεδόν η δύναμη των ΜΑΤ, ενώ ήδη έχουν αρχίσει περιπολίες αστυνομικών της Ασφάλειας στο κέντρο της Αθήνας και κυρίως στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, για τον εντοπισμό τυχόν «ύποπτων κινήσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play