Πέτρος Κωστόπουλος: Το σχόλιο του για τη σχέση Μπαλατσινού – Κικίλια (vid)

Πέτρος Κωστόπουλος: Το σχόλιο του για τη σχέση Μπαλατσινού – Κικίλια (vid)
Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση της πρώην συζύγου του Τζένης Μπαλατσινού, με τον Βασίλη Κικίλια.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας είναι ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες. Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για πρώτη φορά για αυτή τη σχέση. Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ο πρώην εκδότης και παρουσιαστής απάντησε για το γεγονός ότι η πρώην σύζυγός του έχει προχωρήσει τη ζωή της.

«Βαριέμαι να μιλάω για την Μπαλατσινού! Πέρασαν τέσσερα χρόνια, κάνω την ζωή μου, κάνει την ζωή της, είμαστε δύο άνθρωποι που έχουμε τρία παιδιά. That’s all, μην ξαναγυρίζουμε πίσω», είπε για το τέλος του γάμου του μετά από 18 χρόνια.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε τη νέα σχέση της πρώην συζύγου του, που αποκαλύφθηκε τον Αύγουστο, κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην Πάτμο της πρώην συζύγου του και του βουλευτή, είπε: «κι εγώ τι να πω; Να κάνω σχόλιο;», προσθέτοντας: «αυτά τα πράγματα είναι τα πιο φυσιολογικά. Ένα ζευγάρι είναι μαζί, μετά παύει να είναι μαζί και μετά ο καθένας φτιάχνει τη ζωή του. Από εκεί και πέρα, ξέρω πως διαχειρίζεται η Τζένη το θέμα με τα παιδιά, μιλάμε».

Όσο για το αν ο ίδιος έχει κάποια σχέση; «Είμαι μεγάλος άνθρωπος γι’ αυτό, είμαι μεγάλος σε ηλικία!», είπε γελώντας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play