House of Cards: Τίτλοι τέλους μετά τις αποκαλύψεις του Κέβιν Σπέισι

House of Cards: Τίτλοι τέλους μετά τις αποκαλύψεις του Κέβιν Σπέισι
Πέφτει η αυλαία για την πολυβραβευμένη τηλεοπτική σειρά House Of Cards μετά το σάλο που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση του πρωταγωνιστή Κέβιν Σπέισι σε βάρος του 14χρονου τότε ηθοποιού, Άντονι Ραπ.

Η έκτη σεζόν του «House of Cards», που θα προβληθεί το 2018, θα είναι και η τελευταία της δημοφιλούς σειράς με τον Κέβιν Σπέισι να φέρει το βάρος της διακοπής της από το Netflix.

Το τηλεοπτικό δίκτυο μάλιστα ανακοίνωσε το τέλος της σειράς επιμένωντας ωστόσο ότι η απόφαση αυτή δεν σχετίζεται με τις αποκαλύψεις για τον πρωταγωνιστή της σειράς.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter η απόφαση για τους τίτλους τέλους λήφθηκε το περασμένο καλοκαίρι. Ομως, η ανακοίνωση έγινε μία μέρα μετά την καταγγελία ότι ο ηθοποιός Αντονι Ραπ είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση στα 14 του από τον Σπέισι, το 1986.

Στην απολογία του, μέσω Twitter, ο Σπέισι αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος και απέδωσε σε μέθη τις πράξεις του σε βάρος του Ραπ.  Ο δημιουργός του «House of Cards», Μπο Γουίλιμον, από την πλευρά του δεν έκρυψε τον βαθύ προβληματισμό του για τις κατηγορίες σε βάρος του Σπέισι, δήλωσε ωστόσο ότι δεν γνώριζε οτιδήποτε για απρεπή συμπεριφορά του ηθοποιού.

Σε συνέντευξή του στο BuzzFeed, ο Ραπ δήλωσε ότι το 1986 ο Σπέισι, ο οποίος τότε ήταν 26 ετών τον έβαλε σε κρεβάτι και ξάπλωσε πάνω του, έπειτα από πάρτι στο διαμέρισμά του.

Μέσω Twitter, ο Σπέισι υποστήριξε ότι δεν θυμάται το περιστατικό, σημειώνοντας ότι αν πράγματι συμπεριφέρθηκε έτσι, τότε αυτή η απαράδεκτη πράξη οφείλεται στο γεγονός ότι ήταν μεθυσμένος και ζήτησε συγγνώμη από τον Ραπ. Στη συνέχεια, δήλωσε για πρώτη φορά δημόσια ότι στη ζωή του είχε σχέσεις τόσο με άνδρες όσο και με γυναίκες και ότι πλέον ζει ως ομοφυλόφιλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play