Netflix News: Οι σειρές και οι ταινίες που θα κάνουν πάταγο στην watch list του Φεβρουαρίου

Netflix News: Οι σειρές και οι ταινίες που θα κάνουν πάταγο στην watch list του Φεβρουαρίου

Πηγή: Elle

Εσάς ποια θα γίνει η αγαπημένη σας;

Το Netflix έχει ετοιμάσει μια νέα ανανεωμένη watch list για τον Φεβρουαρίου του 2023 και είναι ακόμα καλύτερη από το αναμενόμενο – γεμάτη από αναγνωρίσιμους τίτλους, όπως το Call Me by Your Name, το Eat Pray Love, το La La Land και το The Pursuit of Happyness. Ωστόσο, αυτό που πραγματικά εντυπωσιάζει είναι οι ποικιλία στα πρωτότυπα new entries της πλατφόρμας, αλλά και στις πολυαναμενόμενες αγαπημένες σειρές, οι οποίες επιστρέφουν. Συνεχίζετε να διαβάζετε και δείτε τις κορυφαίες προτάσεις από τις νέες αφίξεις που επιλέξαμε για εσάς!

1. The Great British Baking Show: The Professionals

Αν αγαπάτε το The Great British Baking Show, πρέπει να παρακολουθήσετε αυτή τη spin-off σειρά που δοκιμάζει τις ικανότητες των επαγγελματιών σεφ ζαχαροπλαστικής. Ένα μαγειρικό reality με αγάπη για τα νόστιμα γλυκά κι εντυπωσιακές εικόνες.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 1 Φεβρουαρίου

2. YOU

Ο Joe Goldberg (Penn Badgley) επιστρέφει για την 4η σεζόν – αλλά αυτήν τη φορά, παίρνει μια νέα ταυτότητα στο Λονδίνο: Jonathan Moore. Θα καταφέρει να ζήσει την ήρεμη ζωή που πάντα επιθυμούσε σαν ανυποψίαστος καθηγητής πανεπιστημίου στην Αγγλία, ή θα παραδοθεί και πάλι στα αμαρτωλά πάθη του που υπερνικούν.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 9 Φεβρουαρίου

3. Your Place or Mine

Η Reese Witherspoon και ο Ashton Kutcher πρωταγωνιστούν σε αυτήν τη νέα ρομαντική κωμωδία που ακολουθεί δύο κολλητούς φίλους που αποφασίζουν να αλλάξουν σπίτι για μια εβδομάδα. Ξέρετε, κάτι σαν το The Holiday. Τι συμβαίνει όμως με τη μεταξύ τους σχέση και πόσο στα αλήθεια τα αισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον είναι φιλικά;

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 10 Φεβρουαρίου

4. Α Sunday Affair

Δύο αχώριστες κολλητές φίλες ερωτεύονται τον ίδιο άντρα, και δοκιμάζουν τη σχέση τους, όταν έρχονται αντιμέτωπες με μια σκληρή αποκάλυψη. Ποια από τις δύο θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά του; Και τελικά ποιο είναι το ζητούμενο: η χρόνια μεταξύ τους σχέση ή μια κοινή πορεία με έναν άντρα; Μια rom-com κατάλληλη για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 14 Φεβρουαρίου 5. Outer Banks season 3

Το Outer Banks, που επιστρέφει για 3η σεζόν, ακολουθεί μια ομάδα στενών φίλων που ξεκινούν ένα ταξίδι για να βρουν έναν χαμένο θησαυρό. Παλεύοντας με τα κύματα και τις ίδιες τους τις ζωές οι νέοι μπλέκονται σε περιπέτειες που θα σας κάνουν να θέλετε να γυρίσετε στα είκοσί σας.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 23 Φεβρουαρίου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play