Ο Κέβιν Σπέισι δήλωσε ομοφυλόφιλος, αλλά εμείς βρήκαμε τις ωραίες γυναίκες που έχει κυκλοφορήσει (pics)

Ο Κέβιν Σπέισι δήλωσε ομοφυλόφιλος, αλλά εμείς βρήκαμε τις ωραίες γυναίκες που έχει κυκλοφορήσει (pics)
Κατηγορήθηκε ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε 14χρονο αγόρι, όταν εκείνος ήταν 26 ετών. Ο ίδιος δήλωσε ομοφυλόφιλος. Πριν απ' όλα αυτά, ο Κέβιν Σπέισι είχε κυκλοφορήσει με πολλές και ωραίες γυναίκες.

Χαμός στο Χόλιγουντ τις τελευταίες ώρες με τον Κέβιν Σπέισι και όλα όσα έχουν συμβεί γύρω απ’ το όνομά του. Οι καταγγελίες με σεξουαλικά σκάνδαλα δεν έχουν τελειωμό και μετά το… τσουνάμι αποκαλύψεων για τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, ήρθε η σειρά του δημοφιλούς ηθοποιού για να βρεθεί στο στόχαστρο.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός Αντονι Ραπ τον κατηγόρησε ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά πριν 30 χρόνια. Ο Ραπ έκανε την αποκάλυψη σε συνέντευξη στο Buzzfeed News περιγράφοντας όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ πριν από 31 χρόνια.

Όπως είπε ήταν ο μόνος ανήλικος στο επίμαχο πάρτι στο οποίο είχε προσκληθεί επειδή είχε φιλικές σχέσεις με τον Σπέισι.  Κάποια στιγμή ο 14χρονος τότε Ραπ βαρέθηκε και ανέβηκε σε ένα από τα υπνοδωμάτια όπου τον πήρε ο ύπνος βλέποντας τηλεόραση.

Όπως λέει, ο 26χρονος τότε Σπέισι μπήκε στο δωμάτιο, τον σήκωσε «όπως σηκώνει ο γαμπρός τη νύφη» και στη συνέχεια «σκαρφάλωσε» από πάνω του.

«Τον είδα να στέκεται στην είσοδο του δωματίου και να με παρατηρεί. Η εντύπωσή μου ήταν τότε ότι ήταν μεθυσμένος. Αντί να μου μιλήσει, με σήκωσε όπως ο γαμπρός σηκώνει τη νύφη. Αρχικά δεν αντέδρασα γιατί προσπαθούσα να καταλάβω τι συμβαίνει. Και τότε ξάπλωσε από πάνω μου» περιέγραψε ο Ραπ τι συνέβη. Από τότε δεν έχει μιλήσει ποτέ με τον Σπέισι αλλά υποστήριξε ότι έκτοτε έχει μοιραστεί την ιστορία με αρκετούς φίλους και συγγενείς.

Εξήγησε, τέλος, ότι έκανε τώρα την αποκάλυψη του περιστατικού αφού είδε αρκετές γυναίκες να βγαίνουν μπροστά και να αποκαλύπτουν τι πέρασαν στα χέρια του Γουάινσταϊν.

Η απάντηση του Σπέισι ήρθε λίγες ώρες αργότερα. με δήλωσή του που δημοσιεύθηκε στα κοινωνικά δίκτυα. Εκεί ισχυρίζεται πως δεν θυμάται να έκανε όσα του καταλογίζει ο συνάδελφός του ηθοποιός, τον οποίο όπως λέει, «σέβεται και θαυμάζει».

Σε κάθε περίπτωση, εάν όντως έγιναν όλα αυτά, λέει ο Σπέισι, τότε πρόκειται για «βαθιά απρεπή συμπεριφορά μεθυσμένου» για την οποία ζητά συγγνώμη.

Ακολούθως, ο ηθοποιός προχωρά σε μια εξομολόγηση ψυχής, παραδεχόμενος για πρώτη φορά δημοσίως πως είναι ομοφυλόφιλος. Ξέρω τις φήμες που κυκλοφορούν όλα αυτά τα χρόνια για μένα και θέλω να αντιμετωπίσω το ζήτημα με ειλικρίνεια, γράφει ο Σπέισι και ξεκαθαρίζει: «Όπως γνωρίζουν οι πιο στενοί μου φίλοι, στην ζωή μου έχω πάει με άντρες και με γυναίκες. Είχα ερωτικές και ρομαντικές σχέσεις με άντρες στην ζωή μου και τώρα επέλεξα να ζω ως ομοφυλόφιλος άντρας. Θέλω να το αντιμετωπίσω αυτό ειλικρινά και ανοιχτά και αυτό ξεκινά με την εξέταση της ίδιας μου της συμπεριφοράς».

Ολόκληρη η δήλωση του Κέβιν Σπέισι:

«Σέβομαι πολύ και θαυμάζω τον Άντονι Ραπ ως ηθοποιό. Είμαι παραπάνω από τρομοκρατημένος που άκουσα την ιστορία του. Ειλικρινά δεν θυμάμαι το περιστατικό, πρέπει να είναι περισσότερα από 30 χρόνια πριν. Αλλά αν όντως συμπεριφέρθηκα όπως περιγράφει, του οφείλω την πιο ειλικρινή μου συγγνώμη για αυτό που ήταν μια βαθιά απρεπής συμπεριφορά μεθυσμένου, και λυπάμαι για τα συναισθήματα που περιγράφει πως ένιωθε όλα αυτά τα χρόνια.

Η ιστορία αυτή με ενθάρρυνε να ξεκαθαρίσω κι άλλα πράγματα για την ζωή μου. Γνωρίζω ότι υπάρχουν φήμες για μένα και κάποιες ενισχύθηκαν από το γεγονός πως είμαι τόσο προστατευτικός για την ιδιωτικότητά μου. Όπως γνωρίζουν οι πιο στενοί μου άνθρωποι, στην ζωή μου έχω πάει με άντρες και με γυναίκες. Είχα ερωτικές και ρομαντικές σχέσεις με άντρες στην ζωή μου και τώρα επιλέγω να ζω ως ομοφυλόφιλος άντρας. Θέλω να το αντιμετωπίσω αυτό ειλικρινά και ανοιχτά και αυτό ξεκινά με την εξέταση της ίδιας μου της συμπεριφοράς».

Ο Κέβιν Σπέισι, λοιπόν, δηλώνει ομοφυλόφιλος, ωστόσο εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ορισμένες από τις γυναίκες που έχει κυκλοφορήσει ο ηθοποιός. Σχέσεις και φλερτ που είχαν γίνει θέμα στα media. Και δεν ήταν λίγα…

Με την Dianne Dreyer διατηρούσε σχέση για πολλά χρόνια

Δημοσιεύματα τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με την April Winchell

Με την Helen Hunt δεν ήταν μόνο συμπρωταγωνιστές

Τα media τον ήθελαν και με την Jennifer Jason Leigh

Στο πλευρό της όμορφης Parker Posey

Σε τρυφερή στιγμή με την Melissa Etheridge

Αν ισχύει ότι ήταν ζευγάρι με τη Linda Fiorentino, τότε του βγάζουμε το καπέλο:

Κέβιν, η Kate Mara δεν είναι μια απλή γυναίκα! Και μπράβο σου:

Με την Ashleigh Banfield:

66th Primetime Emmy Awards at Nokia Theatre L.A. Live – ArrivalsFeaturing: Kevin Spacey,Ashleigh BanfieldWhere: Los Angeles, California, United StatesWhen: 25 Aug 2014Credit: Bridow/WENN.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play