Woof club: Για να μην ρωτήσεις ξανά “πού να αφήσω τον σκύλο μου στις διακοπές”

Woof club: Για να μην ρωτήσεις ξανά “πού να αφήσω τον σκύλο μου στις διακοπές”
Το Woof club είναι ένα τουριστικό γραφείο που αναλαμβάνει να βρει το κατάλληλο pet friendly ξενοδοχείο για σένα και τον μικρό σου φίλο. Η Ελισάβετ Σπανού δίνει την απάντηση στην ερώτηση "πού να αφήσω τον σκύλο μου στις διακοπές".

"Πού να αφήσω τον σκύλο μου στις διακοπές;" "Θέλω να φύγω, τον σκύλο όμως τι να τον κάνω;" "Θέλω να φύγω όμως τον γάτο τι να τον κάνω;" Αν έχεις κατοικίδιο είναι βέβαιο ότι την παρακάτω ερώτηση την έχεις κάνει, είτε μονολογώντας είτε ρωτώντας φίλους και γνωστούς, ελπίζοντας να βρεις άκρη. 

Θα μου πεις, υπάρχουν ξενοδοχεία για ζωάκια που στα κρατάνε όσο λείπεις, αλλά τις περισσότερες φορές η ανάγκη όλων είναι να έχουμε τα "παρεάκια μας" μαζί, συν ότι το κόστος συχνά είναι υπερβολικά υψηλό. 

Μέσα σε αυτόν τον προβληματισμό λοιπόν, ένα ταξιδιωτικό γραφείο εμφανίστηκε, ένα ταξιδιωτικό γραφείο διαφορετικό από τα αλλά! Woof club! Μην πολυλογώ… Τουριστικό γραφείο που αναλαμβάνει να σου βρει το κατάλληλο κατάλυμα για σένα και τον μικρό σου φίλο και εξασφαλίζει πως θα σου παρέχει ότι χρειαστείς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου ώστε να είστε όλοι… ήρεμοι! Εσύ, το ζωάκι σου και οι υπόλοιποι που θα βρίσκονται κοντά! Από εισιτήρια και γιατρό αν χρειαστεί μέχρι λιχουδιές και περιοχές που μπορείτε να κάνετε τις βόλτες σας. Γενικότερα όλες τις πληροφορίες που θα κάνουν τη ζωή σας εύκολη όσο θα είστε σε καινούργιο περιβάλλον και πιθανότατα "ταραγμένοι". 

Αν έχεις δοκιμάσει να ταξιδέψεις με το κατοικίδιο σου, ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ… Υπέροχο και εντυπωσιακό το ότι υπάρχει κάτι τέτοιο! Και ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως πρόκειται για ελληνική επιχείρηση καθώς δεν μας χαρακτηρίζεις ως την πιο pet friendly χώρα, ακόμα τουλάχιστον…

Χρήσιμο, έξυπνο και βραβευμένο διπλά αυτό το "διαφορετικό" τουριστικό γραφείο. Στην διοργάνωση αξιολόγησης start up επιχειρήσεων του 2017 και ασημένιο βραβείο στην διοργάνωση "tourism awards excellence in travel and hospitality".

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την σκέψη!

Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα τους "woofclub.gr"

Και σπεύδω να ενημερώσω τους φίλους που έκαναν baby sitting στον γάτο μου κάθε φορά που έλειπα πως δεν θα χρειαστεί πια! Θα τον παίρνω μαζί!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play