Η ζωή του κοριτσιού του πρίγκιπα Χάρι γίνεται ριάλιτι (pics)

Η ζωή του κοριτσιού του πρίγκιπα Χάρι γίνεται ριάλιτι (pics)
Η Μέγκαν Μαρκλ, παρότι ηθοποιός, έγινε ευρύτερα γνωστή λόγω της σχέσης με τον πρίγκιπα Χάρι. Οι παπαράτσι θέλουν να αποτυπώνουν κάθε της βήμα, καθώς φαίνεται πως η σχέση της με τον γαλαζοαίματο είναι αρκετά σοβαρή. Σύμφωνα με τις βρετανικές εφημερίδες το Channel 4 πρόκειται να μεταδώσει ριάλιτι σειρά με τίτλο Meet The Markles, και θα […]

Η Μέγκαν Μαρκλ, παρότι ηθοποιός, έγινε ευρύτερα γνωστή λόγω της σχέσης με τον πρίγκιπα Χάρι.

Οι παπαράτσι θέλουν να αποτυπώνουν κάθε της βήμα, καθώς φαίνεται πως η σχέση της με τον γαλαζοαίματο είναι αρκετά σοβαρή.

Σύμφωνα με τις βρετανικές εφημερίδες το Channel 4 πρόκειται να μεταδώσει ριάλιτι σειρά με τίτλο Meet The Markles, και θα αφορά τη ζωή της.

«Η Μέγκαν είναι καυτό θέμα τώρα και όλοι ενδιαφέρονται γι αυτή. Το Channel 4 θα ψάξει βαθιά στο παρελθόν της, όσο κανένας δεν έκανε ποτέ. Θέλουν να ανακαλύψουν νέα πράγματα για την οικογένεια της. Θα μπορούσε να είναι δραματικό. Η σειρά θα αφηγηθεί την ιστορία μερικών εκ των προγόνων της ηθοποιού, αλλά και τη γνωριμία της με τον πρίγκιπα Χάρι. Θα λαμβάνεται πάντα υπόψη ο ενδεχόμενος μελλοντικός της ρόλος στην βασιλική οικογένεια», δήλωσε ανώνυμη πηγή στην εφημερίδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play