Πάτρα: Σύλληψη 16χρονου κοριτσιού για κλοπή

Πάτρα: Σύλληψη 16χρονου κοριτσιού για κλοπή
Η 16χρονη κοπέλα μαζί με τον 18χρονο συνεργό της, διέρρηξαν ένα σπίτι στην περιοχή της Εγλυκάδας Πατρών και άρπαξαν από το εσωτερικό του 105 ευρώ και κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ.

Έπειτα από συντονισμένες έρευνες, οι αστυνομικοί, προχώρησαν στον εντοπισμό και την σύλληψη ενός ανήλικου κοριτσιού και του νεαρού συνεργού της, στο ύψος της Κάτω Αχαΐας.

Πιο συγκεκριμένα, αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν, μόλις διέρρηξαν ένα σπίτι στην περιοχή της Εγλυκάδας Πατρών και άρπαξαν από το εσωτερικό του 105 ευρώ και κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ.

Οι συντονισμένες έρευνες που ξεκίνησαν οδήγησαν λίγες ώρες αργότερα στον εντοπισμό του αυτοκινήτου που κινούνταν στην παλιά εθνική οδό Πατρών– Πύργου. 

Το όχημα ακινητοποιήθηκε στο ύψος της Κάτω Αχαΐας και οι επιβάτες του, ένα 18χρονο αγόρι και η 16χρονη φίλη του, συνελήφθησαν.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, που κατασχέθηκε ως μέσο για την διάπραξη κλοπής, οι αστυνομικοί βρήκαν κοσμήματα και 45 ευρώ τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που άσκησε δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία, ενώ αναζητούνται οι γονείς της 16χρονης που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play