Σταμάτη: Σύμφωνα με τον σύζυγό μου, ο Σημίτης είναι νονός

Σταμάτη: Σύμφωνα με τον σύζυγό μου, ο Σημίτης είναι νονός
Βίκυ Σταμάτη εναντίον όλων. Σημίτης και Παπανδρέου στο στόχαστρο.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου που αναφέρθηκε σε όσα υποστήριξε ότι της εκμυστηρεύτηκε ο άνδρας της στις φυλακές Κορυδαλλού μία εβδομάδα μετά την προφυλάκιση της, τονίζοντας πως ο Κώστας Σημίτης έδωσε το “δαχτυλίδι” στον Γιώργο Παπανδρέου με την προϋπόθεση πως ο τελευταίος θα εξοντώσει τον σύζυγο της.

«Ο άνδρας μου είπε ότι ο Σημίτης είναι “νονός”. Ο Παπανδρέου έχει σκοπό να μας εξοντώσει. Δέχθηκε χρήματα από ξένο ηγέτη του αραβικού κόσμου (σ.σ μετά από πίεση ανέφερε στη συνέχεια το όνομα του Αραφάτ) τα οποία ζήτησε να σταλούν στον Τσοχατζόπουλο. Ο πρέσβης της χώρας επισκέφθηκε τον Τσοχατζόπουλο, του είπε υπάρχει αυτό το ποσό για σένα και ο άνδρας μου απάντησε πως δεν το γνωρίζει.Του είπε υπάρχει ένα τεράστιο ποσό που αφορά τον Παπανδρέου. Ο πρέσβης είχε σχέσεις με τον επιχειρηματία Τζορτζ Χάλακ και ο άνδρας μου του είπε να επισκεφθεί αυτόν. Ο Παπανδρέου που δεν είναι χαζός, φρόντιζε να αλλάξει και νόμισμα στα χρήματα».

Επόμενος στόχος των βολών της κ. Σταμάτη ήταν ο εξάδερφος του συζύγου της και επίσης συγκατηγορούμενός τους Νίκος Ζήγρας τον οποίο αποκαλούσε διαρκώς “ο εφιάλτης”. «Κάποιοι άνθρωποι φέρθηκαν εγκληματικά απέναντι στον Τσοχατζόπουλο και την οικογένεια του. Αναφέρομαι στον εφιάλτη που λέγεται Ζήγρας, ο οποίος είχε ένα μεγάλο κόμπλεξ γιατί ήθελα να είναι ο Άκης στη θέση του Άκη».

«Είτε τους αρέσει είτε όχι εγώ δεν έχω καμία σχέση με το θέμα (τις κατηγορίες).Φέρθηκα πολύ γενναία και αναφέρθηκα σε γεγονότα που έχουν σχέση με ηγέτη του Αραβικού κόσμου και έναν πρώην πρωθυπουργό» πρόσθεσε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, καταλήγοντας : «Εγώ είμαι αυτή τη στιγμή, η φωνή και η διαθήκη του άνδρα μου, υπάρχουν πράγματα που τα έχει γράψει και θα δοθούν εκεί που πρέπει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play