Με στυλ και άποψη και…στο ποδήλατο!

Με στυλ και άποψη και…στο ποδήλατο!
Η Ελισάβετ Σπανού γράφει στο www.pagenews.gr για το πιο φινετσάτο ποδήλατο που μπορείτε να αποκτήσετε !

Αν αγαπάς το ποδήλατο και το στυλ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σου, στη γειτονική μας Ιταλία υπάρχει το ιδανικό κατάστημα για σένα … στην οδό manzoni 43 στην καρδιά του Μιλάνο βρίσκεται η ψυχή του “43 cycles Milan”.

Εδώ και 2 χρόνια ο Alberto Crivellenti αποφάσισε να δημιουργήσει ένα μέρος στο οποίο η κατασκευή και η πολυτέλεια ενός ποδηλάτου να βρίσκει περιορισμό μόνο στη φαντασία σου!

Ποδήλατα κατόπιν παραγγελίας που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς και κάνουν το ποδήλατο ένα από τα πιο στιλάτα μέσα μετακίνησης. 

Στον μισό χώρο του καταστήματος μπορείς να βρεις ηλεκτρικά ποδήλατα καθώς και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε αυτά, και στο άλλο μισό 2-3 μοντέλα σου δείχνουν κάποια παραδείγματα από τις άπειρες επιλογές κατασκευής που μπορείς να έχεις! Ασημένιες λεπτομέρειες, δερμάτινες ιδιαίτερες σέλες αλλά και ότι καλύτερο σε κάθε σημείο ενός ποδηλάτου. Από το σκελετό μέχρι τα πετάλια! 

Με την φαντασία να είναι λοιπόν ο μοναδικός περιορισμός… κάποιοι φαίνεται πως μπορούν εκτός από αυτοκίνητα ή μηχανές, να επενδύσουν σε ένα ποδήλατο….! Οι φωτογραφίες που ακολουθούν θα σου δώσουν να καταλάβεις γιατί πράγμα ακριβώς μιλάμε! Απλά πριν αποφασίσεις να απευθυνθείς στο 43cycles Milan, και να φτιάξεις το ποδήλατο σου… θα σου πρότεινα να ρίξεις μια μάτια σε λουκέτα και αλυσίδες… οι λόγοι ευνόητοι. 

n

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play