Τ. Μέι: Προκαλεί σε φωτογράφιση των Times με πανάκριβο παντελόνι…

Τ. Μέι: Προκαλεί σε φωτογράφιση των Times με πανάκριβο παντελόνι…
Όπως αναφέρει το BBC, τα πανάκριβα ρούχα της επισκίασαν το περιεχόμενο της συνέντευξης.

“Θύελλα” αντιδράσεων έχει προκαλέσει στη Βρετανία η στυλιστική επιλογή της Τερέζα Μέι κατά την διάρκεια φωτογράφισης στον καναπέ της για τους Sunday Times.

H πρωθυπουργός της Βρετανίας επέλεξε να φορέσει ένα δερμάτινο παντελόνι του οίκου Burberry, αξίας 1.180 ευρώ, το οποίο είχε συνδυάσει μ’ ένα ζευγάρι παπούτσια του ίδιου οίκου, αξίας 350 ευρώ.

Όπως αναφέρει το BBC, τα πανάκριβα ρούχα της επισκίασαν το περιεχόμενο της συνέντευξης σχετικά με τα παιδικά της χρόνια και τις άγρυπνες νύχτες όταν της απασχολούσε το θέμα του Brexit.

Την επιλογή των ρούχων της Μέι για τη φωτογράφηση επέκριναν δριμύτατα όχι μόνο στελέχη της βρετανικής αντιπολίτευσης αλλά και η Νίκι Μόργκαν, “αντάρτισσα” των Συντηρητικών, η οποία διετέλεσε υπουργός Παιδείας και είχε ταχθεί υπέρ της παραμονής του Λονδίνου στην Ε.Ε: «Δεν έχω δερμάτινο παντελόνι. Δεν νομίζω ότι ξόδεψα ποτέ τόσα πολλά σε τίποτα άλλο εκτός από το νυφικό μου», σχολίασε ειρωνικά η Μόργκαν.

Από την πλευρά της, η Τερέζα Μέι, όταν ρωτήθηκε για τα ακριβά της γούστα, δήλωσε ότι για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι δεν θα προτιμήσει γαλοπούλα αλλά χήνα και πρόσθεσε ότι προσπαθεί να χτίσει «μία χώρα η οποία θα λειτουργεί για όλους».

Αποτέλεσμα εικόνας για τερέζα μέι sunday times

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play