Η έλευση Τραμπ στον Λευκό Οίκο και το νέο “φτωχικό” των Ομπάμα (photos)

Η έλευση Τραμπ στον Λευκό Οίκο και το νέο “φτωχικό” των Ομπάμα (photos)
Στις 20 Ιανουαρίου ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ θα μετακομίσει κι επίσημα στον Λευκό Οίκο, συνεπώς η οικογένεια Ομπάμα βρήκε την νέα της κατοικία στην πολυτελή περιοχή Καλοράμα της Ουάσινγκτον.

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και η οικογένειά του τον Ιανουάριο θα εγκαταλείψουν τον Λευκό Οίκο, για να μετακομίσουν σε μια υπέροχη κατοικία στη συνοικία Καλοράμα της Ουάσινγκτον.

Χτίστηκε το 1928 και διαθέτει 9 υπνοδωμάτια, 8 μπάνια, κήπους, κλειστό χώρο στάθμευσης για δύο οχήματα και ανοικτό πάρκινγκ για άλλα 10 και εκτιμάται ότι η αξία του ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια δολάρια.

Το οίκημα διακρίνεται για την πολυτελή κατασκευή του, με ευρύχωρα δωμάτια, δάπεδα από παρκέ βαρύτιμου ξύλου, μαρμάρινες επιφάνειες, ξεχωριστά λουτρά για τους ενοίκους του μεγαλύτερου υπνοδωματίου και μεγάλη βεράντα. Το σπίτι διαθέτει επίσης ανεξάρτητο εφαπτόμενο διαμέρισμα, κατάλληλο για την πεθερά του προέδρου Ομπάμα και μητέρα της Μισέλ, Μαριάν Ρόμπινσον, η οποία διαμένει σήμερα με το ζευγάρι στον Λευκό Οίκο. 

Αποτιμάται σε 6 εκατομμύρια δολάρια και ανήκει στον Joe Lockhart, πρώην σύμβουλο του Μπιλ Κλίντον. Στοιχίζει 22.000 δολάρια ενοίκιο τον μήνα, αν και είναι άγνωστο αν πληρώνει το ποσό αυτό ο απερχόμενος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

auto-einai-to-neo-spiti-twn-ompama-stin-ouasigkton---deite-fwto--

Ας σημειωθεί ότι η διακόσμηση της κατοικίας που βλέπουμε ανήκει στον προηγούμενο ένοικο και δεν είναι γνωστό πώς θα διακοσμήσει το νέο της σπίτι η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα.

Πρόκειται για μια από τις καλύτερα φυλασσόμενες συνοικίες της Ουάσινγκτον αφού η νέα κατοικία Ομπάμα γειτονεύει με 28 ξένες πρεσβείες και βρίσκεται μόλις 3,5 χιλιόμετρα από τον Λευκό Οίκο.

Ο πρόεδρος Ομπάμα είχε ανακοινώσει πως η οικογένεια θα παρέμενε στην πρωτεύουσα για χάρη της μικρής τους κόρης, της Σάσα, η οποία ακόμα είναι στο σχολείο.Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, η μεγάλη κόρη των Ομπάμα, η Μαλία, που αποφοιτά από το λύκειο τον ερχόμενο μήνα, θα κάνει ένα χρόνο διακοπές προτού μεταβεί στο Κέιμπριτζ της Μασαχουσέτης για να φοιτήσει στο Χάρβαρντ.

«Μπορείς να βρεθείς όπου θέλεις στην Ουάσιγκτον μέσα σε 15 λεπτά. Τα Σαββατοκύριακα, όμως, νομίζεις ότι είσαι στην εξοχή. Χαίρομαι που θα μετακομίσει εδώ, ελπίζω μόνο να μην κάνει φασαρία», λέει ο πρώην βουλευτής από το Τενεσί Μπαρτ Γκόρντον, που θα γίνει σύντομα γείτονας των Ομπάμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play