Πολυτεχνείο: Ανησυχίες για την κατάληψη αναρχικών στο κτίριο Γκίνη

Πολυτεχνείο: Ανησυχίες για την κατάληψη αναρχικών στο κτίριο Γκίνη
Ανησυχίες στην αστυνομία εν όψει των απογευματινών εκδηλώσεων για τη 43η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Ιδιαίτερη ανησυχία επικρατεί στην ελληνική αστυνομία για την κατάληψη του κτιρίου Γκίνη απέναντι από το χώρο του Πολυτεχνείου από αναρχικούς, υπό το φόβο για επεισόδια στις απογευματινές πορείες για την 43η επέτειο της εξέγερσης κατά της χούντας.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι μετά την κατάληψη του κτιρίου Γκίνη το Πολυτεχνείο μπορεί να λειτουργήσει και πάλι ως ορμητήριο για επιθέσεις με μολότοφ, όπως συνέβη και την Τρίτη.

Οι καταληψίες έχουν αναρτήσει ανακοίνωση στο διαδίκτυο, στην οποία αναφέρονται και στους συλληφθέντες των επεισοδίων της 15ης Νοεμβρίου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Λόγω των εκδηλώσεων θα εφαρμοστούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την πλατεία Κάνιγγος. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους τους.

Οι ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες.

Επίσης με απόφαση της “Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.”, θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των λεωφορείων και των τρόλεϊ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play