Γιάννης Πάριος – Ελένη Βιτάλη: Για πρώτη φορά μαζί…

Γιάννης Πάριος – Ελένη Βιτάλη: Για πρώτη φορά μαζί…
Οι δυο μεγάλοι καλλιτέχνες συνεργάζονται για πρώτη φορά από τις 19 Νοεμβρίου στην Ιερά Οδό. Το www.pagenews.gr ήταν παρών στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ενόψει της πρεμιέρας τους.

Της Χριστίνας Διαμαντοπούλου

Ο Γιάννης Πάριος και η Ελένη Βιτάλη ενώνουν για πρώτη φορά τις φωνές και τα τραγούδια τους στην νυχτερινή Αθήνα με μια συνεργασία – έκπληξη στην Ιερά Οδό από το ερχόμενο Σάββατο, 19 Νοεμβρίου. 

Το www.pagenews.gr, βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν χθες το απόγευμα οι δυο καλλιτέχνες…

«Τι κάνουμε τώρα;», αναρωτήθηκε η Ελένη Βιτάλη «έχουμε αμηχανία. Νιώθω σαν παιδάκι», συνέχισε! «Όχι, σαν…», της απάντησε ο Γιάννης Πάριος. Οι δυο τραγουδιστές ήταν ιδιαίτερα οικείοι μεταξύ τους και περισσότερο μίλησε ο ένας για τον άλλον παρά για τον ίδιο τους τον εαυτό… «Μαζευτήκαμε να σας πούμε ότι ανοίγουμε το Σάββατο», ξεκίνησε ο Γιάννης Πάριος. «Δεν ξέρω τι θα κάνει η ζωή, είπε ο Γιάννης Πάριος, αλλά εμείς την έχουμε δαμάσει. Και είναι τόσο καλή μαζί μας που θα περάσουμε ένα ζεστό, καυτό χειμώνα. Εμείς δεν έχουμε τίποτε άλλο να καταθέσουμε εκτός απ’ τις ψυχούλες μας και το δώρο που μας έχει κάνει ο Θεός τη φωνή μας», πρόσθεσε. 

«Φέτος πραγματοποιείται ένα όνειρό μου», πήρε τον λόγο η Ελένη Βιτάλη. «Γιάννη, δεν το έχω πει ούτε σ’ εσένα….. Από τα πανηγύρια πήρα πολλά πράγματα. Το κυριότερο είναι η αγάπη. Γιατί “πανήγυρης” σημαίνει κυκλικός χορός, σημαίνει αγάπη. Ήθελα χρόνια να είμαι σε ένα πάλκο γεμάτο αγάπη και να πω τραγούδια που σε ένα απλό πρόγραμμα δεν προλαβαίνουμε να πούμε. Φέτος, μιλάμε με νότες», πρόσθεσε. «Ευχαριστώ Γιάννη που μου δίνεις την ευκαιρία να μην πληρώνω και να σε ακούω!».

Μάλιστα, η Ελένη Βιτάλη θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα για τους Έλληνες και τις παρούσες συνθήκες στην χώρα μας δανείστηκε τους στίχους του τραγουδιού του Τσιτσάνη «Είμαστε αλάνια, διαλεχτά παιδιά μέσα στην πιάτσα και δεν την τρομάζουν, οι φουρτούνες τη δική μας ράτσα» καθώς κι ένα τραγούδι του Δ. Σαββόπουλου: «Ας κρατήσουν οι χοροί και θα βρούμε αλλιώτικα στέκια επαρχιώτικα». 

«Οι χοροί θα κρατήσουν», σχολίασε ο Γιάννης Πάριος. «Εδώ μέσα θα πούμε την άμμο της θάλασσας γιατί είμαστε τραγουδιστές παντός καιρού και παντός ρεπερτορίου». 

Παρών στη συνέντευξη Τύπου, ήταν και ο μαέστρος Ντίνος Γεωργούντζος ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε ότι «κάνουν σαν παιδιά, θαυμάζοντας ο ένας τον άλλον».

Απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο Γιάννης Πάριος αναφερόμενος στην συνεργασία του με την Ελένη Βιτάλη δήλωσε ότι «Δεν έχουμε αντιπαλότητα. Αυτό είναι ένα άγιο πράγμα, ίδιον των ανθρώπων που δεν είναι ανασφαλείς». 

Τέλος, για την επίσκεψη Ομπάμα, σχολίασε πως ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ «έρχεται μόνο για τουρισμό. Αν θέλουν να κάνουν καλό στην Ελλάδα μπορούν κι από τον τόπο τους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play