(upd3)Μολότοφ και χημικά στην Αθήνα

(upd3)Μολότοφ και χημικά στην Αθήνα
Αυτή τη στιγμή οι διαδηλωτές κατευθύνονται προς την Ομόνοια.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι επεισόδια κοντά στο Πολυτεχνείο και τα Εξάρχεια, ενώ ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είναι στο Προεδρικό Μέγαρο. 

Στην οδό Σταδίου, στην Παλιά Βουλή, ορισμένα άτομα που βρίσκονταν στη συγκέντρωση αριστεριστών και αντιεξουσιαστών προσπάθησαν για δεύτερη φορά να σπάσουν το φραγμό των αστυνομικών δυνάμεων, ενώ πέταξαν εναντίον τους δύο βόμβες μολότοφ. 

Οι αστυνομικές δυνάμεις “απάντησαν” με ρίψη χημικών, προκειμένου να απωθήσουν τους διαδηλωτές.

 Στη συνέχεια, τα επεισόδια μεταφέρθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου. 

Περίπου 150 κουκουλοφόροι, που βρίσκονται στην οδό Στουρνάρη, ρίχνουν αυτή την ώρα βόμβες μολότοφ και διάφορα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες κάνουν χρήση χημικών.

Η Πατησίων έχει κλείσει μέχρι το ύψος της λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ παράλληλα κλειστοί είναι αυτή την ώρα, όλοι οι δρόμοι στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου.

Επίθεση στο Α.Τ. Εξαρχείων

 Άγνωστα άτομα έριξαν λίγο πριν τις εννιά δύο βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων.

Από την επίθεση, δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, αλλά ούτε έγινε προσαγωγή.

Παράλληλα, η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις για τα επεισόδια που έγιναν νωρίτερα, στην συγκέντρωση αριστεριστών και αντιεξουσιαστών.

​ Ολοκληρώθηκε η πορεία του ΠΑΜΕ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πορεία του ΠΑΜΕ, καθώς οι διαδηλωτές επέστρεψαν στην πλατεία Ομονοίας και στη συνέχεια αποχώρησαν. 

Λίγο νωρίτερα επιχείρησαν να κατευθυνθούν προς την αμερικανική πρεσβεία, ωστόσο εμποδίστηκαν από κλούβες της αστυνομίας που είχαν στηθεί στη διασταύρωση των οδών Πανεπιστημίου και Ομήρου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play