Μας τα χαλάει ο καιρός από απόψε…

Μας τα χαλάει ο καιρός από απόψε…
Μέχρι την Τρίτη τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Χαλάει από σήμερα το απόγευμα ο καιρός, με έντονες βροχές αι ισχυρές καταιγίδες να συνθέτουν το σκηνικό μέχρι την ερχόμενη Τρίτη. 

Ειδικότερα, αργά το βράδυ της Κυριακής θα επηρεαστεί η Πελοπόννησος και οι νοτιότερες περιοχές της δυτικής και κεντρικής Στερεάς Ελλάδας. 

Αύριο, Δευτέρα τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα επεκταθούν ως την Κρήτη, τις νότιες Κυκλάδες και τις νοτιότερες περιοχές των Δωδεκανήσων (κυρίως Κάσος, Κάρπαθος).nnΗ ΕΜΥ εκτιμά ότι μέχρι το πρωί της Τρίτης τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν ή θα σταματήσουν. 

Ο καιρός μέχρι την Πέμπτη 

Τρίτη 01-11-2016nΚαιρός: στα ανατολικά και νότια νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές και στο νότιο Ιόνιο μέχρι το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις.nΑνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο νότιο Αιγαίο 7 και τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση στα βόρεια.nΘερμοκρασια: σε μικρή άνοδο στα δυτικά. 

Τέταρτη 02-11-2016nΚαιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και τα νότια με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών και σποραδικών καταιγίδων στα νοτιοδυτικά, τις πρωινές ώρες.nΑνεμοι: στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο νότιο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα τοπικά 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία από το απόγευμα και από τα δυτικά, θα στραφούν σε νοτίους 4 με 5 μποφόρ.nΘερμοκρασια: σε βαθμιαία άνοδο. 

Πέμπτη 03-11-2016nΚαιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με τοπικές βροχές. Βαθμιαία ένταση των φαινομένων στα δυτικά από τις απογευματινές ώρες.nΑνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ.nΘερμοκρασια: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play