Η Τζέρι Χάλιγουελ σε ρόλο… ζαχαροπλάστη!

Η Τζέρι Χάλιγουελ σε ρόλο… ζαχαροπλάστη!
Μπήκε στην κουζίνα της κι έφτιαξε ένα κέικ σοκολάτας με τα χεράκια της!

Είναι γνωστό πως η εγκυμοσύνη προκαλεί λιγούρες και για τον λόγο αυτό, η Τζέρι Χάλιγουελ αντί να στέλνει τον άντρα της να ψάχνει γλυκό μπήκε στην κουζίνα της κι έφτιαξε ένα κέικ σοκολάτας με τα χεράκια της!

Τις φωτογραφίες, δημοσίευσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας: «Malted milk Chocolate cake», δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους φίλους της να ψάξουν στο διαδίκτυο για τη λαχταριστή συνταγή.

H Τζέρι Χάλιγουελ, πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της. Η 44χρονη τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Κρίστιαν Χόρνερ, τον Μάιο του 2015 μετά από έναν χρόνο σχέσης (ήταν φίλοι για πέντε χρόνια). Τα νέα της εγκυμοσύνης, έκανε γνωστά η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με ένα σκίτσο που έδειχνε μια γυναίκα με φουσκωμένη κοιλίτσα, σχολιάζοντας: «Ο Θεός να ευλογεί τη μητέρα φύση #mamaspice».

Το πρώην μέλος των Spice Girls έχει ακόμη μια κόρη, την 10 ετών Μπλούμπελ Μαντόνα, από τον πρώην σύζυγό της Σάσα Τζερβάζι. “Με το που απέκτησα την Μπλούμπελ άλλαξαν όλα. Έχεις κάτι άλλο να σκέφτεσαι και να νοιάζεσαι, θες να περάσεις τα σωστά μαθήματα και να είσαι μια καλή μητέρα”, είχε πει κάποια στιγμή σε συνέντευξή της.

14676695 1650443895247856 8590210114152038400 n

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play