Ηράκλειο: Στενότερη συνεργασία του Επιμελητηρίου με την Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων

Ηράκλειο: Στενότερη συνεργασία του Επιμελητηρίου με την Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων
Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι της Ένωσης ενημερώθηκαν για τις δράσεις του Επιμελητηρίου, στις οποίες θα μπορούσαν να συμμετάσχουν, όπως οι διεθνείς τουριστικές εκθέσεις και το Παγκρήτιο FORUM Προώθησης Κρητικών Προϊόντων.

Με στόχο τη στήριξη των μικρομεσαίων, το Επιμελητήριο Ηρακλείου και η Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου «Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ», επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα, προχωρούν σε ακόμη στενότερη συνεργασία.

Κατά τη διάρκεια συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου με επικεφαλής τον πρόεδρο του Τουριστικού Τμήματος και οικονομικό επόπτη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Παράσχο Τζόρβα, συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία των μικρών τουριστικών καταλυμάτων, σε μία προσπάθεια να ενισχυθεί ο ρόλος τους στη διαμόρφωση εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Ακόμη, οι εκπρόσωποι της Ένωσης ενημερώθηκαν για τις δράσεις του Επιμελητηρίου, στις οποίες θα μπορούσαν να συμμετάσχουν, όπως οι διεθνείς τουριστικές εκθέσεις και το Παγκρήτιο FORUM Προώθησης Κρητικών Προϊόντων.

Τέλος, έγινε εκτενής αναφορά στα καταδυτικά πάρκα, που προωθεί το Επιμελητήριο, και στο Κέντρο Διμεσολάβησης για την εξωδικαστική επίλυση διαφορών, το οποίο λειτουργεί, ήδη, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play