Με εντολή Καμίνη μαζεύτηκαν οι αφίσες Τσίπρα

Με εντολή Καμίνη μαζεύτηκαν οι αφίσες Τσίπρα
Υπενθυμίζεται ότι χθες το twitter μετατράπηκε σε "πεδίο μάχης" για το ζήτημα των αφισοκολλήσεων.

Συνεργεία του δήμου “καθάρισαν” το κέντρο της Αθήνας από τις αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ για το συνέδριο του κόμματος, το οποίο ξεκινά τις διεργασίες του σήμερα, Πέμπτη εν μέσω έντονων σεναρίων για ανσχηματισμό της κυβέρνησης ακόμα και εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Η επιχείρηση απομάκρυνσης των αφισών πραγματοποιήθηκε, έπειτα από εντολή του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη.

Μάλιστα, όπως επεσήμανε στον «Αθήνα 9.84» ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανδρέας Βαρελάς απαγορεύεται από τον νόμο η αφισοκόλληση και επιτρέπεται μόνο εφόσον δοθεί ειδική άδεια από τον δήμο, κάτι που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είχε γίνει.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το twitter μετατράπηκε σε “πεδίο μάχης” για το ζήτημα των αφισοκολλήσεων. Για τις αφίσες διασταύρωσαν τα ξίφη τους ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης και ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Καραμέρος. 

Ο κ. Γεωργιάδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ρώτησε τον αντιπεριφερειάρχη Αττικής: «Εσύ τώρα ως Αντιπεριφερειάρχης, αλλά κυρίως ως Οικολόγος τι γνώμη έχεις για αυτή την αφισορύπανση;»

Ο κ. Καραμέρος απάντησε: «Είμαι κατά της αφισορύπανσης εκτός αν πρόκειται για προεκλογική περίοδο ή σε παίζουν τα κανάλια 100-0». 

«Α δηλαδή αν έχεις πολιτικό συμφέρον, τότε μπορείς να μολύνεις το περιβάλλον και να παραβιάζεις το νόμο; Ωραίος Οικολόγος», έγραψε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και μετά τα αίματα άναψαν για τα καλά!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play