Τζ. Χάλιγουελ: Η πρώτη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Τζ. Χάλιγουελ: Η πρώτη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα!
Λίγες ώρες αφού ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της...

Μόλις λίγες ώρες αφού ανακοίνωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της, η Τζέρι Χάλιγουελ συνόδευσε τον σύζυγό της Κρίστιαν Χόρνερ στα Attitude Awards όπου φωτογραφηθηκε με την φουσκωμένη της κοιλίτσα κι ανέβασε την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μαζί με τη φίλη της, Έμμα Μπάντον, επίσης πρώην μέλος των Spice Girls, ποζάρουν κρατώντας και οι δύο τη φουσκωμένη κοιλίτσα της 44χρονης σταρ. «Υπέροχη βραδιά, @emmaleebunton – μου παραχώρησε το βραβείο μου attitude. Ένιωσα υπέροχα που μπόρεσα να μοιραστώ τη χαρά μαζί της. #mamaspice», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία.

Bumping along nicely: The former colleagues cosied up backstage with Emma cradling her bump

Αντίστοιχη φωτογραφία όμως δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και η Έμμα, γράφοντας: «Συγχαρητήρια στην υπέροχη φίλη μου. Ακόμη ένα #SpiceBaby είναι καθ’ οδόν!».

Η Tζέρι Χάλιγουελ έκανε γνωστά τα νέα της εγκυμοσύνης λίγο πριν παρευρεθεί στα βραβεία προφανώς για να προλάβει τους φωτογράφους! H Έμμα γνώριζε εξαρχής ότι η φίλη της ήταν έγκυος και χάρηκε πολύ που επιτέλους τα νέα μαθεύτηκαν. «Ήξερα ότι για λίγο έπρεπε να το κρατήσω μυστικό, και είναι υπέροχο που επιτέλους το ξέρουν όλοι!» και συνέχισε, «Πετάω στα σύννεφα, θα γίνει μια εξαιρετική μαμά για δεύτερη φορά. Εγώ θα κάνω babysitting αλλά και οι δύο είμαστε εργαζόμενες μαμάδες έτσι δεν χρειάζεται κάποια δική μου συμβουλή. Είναι το ίδιο ενθουσιασμένη!».

Με το βραβείο στα χέρια η διάσημη σταρ, φορώντας ένα μακρύ μπλε σκούρο φόρεμα πόζαρε άλλοτε κρατώντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και άλλωστε στο πλευρό του συζύγου της.

Happier than ever: The former Spice Girls singer - who already has 10-year-old daughter Bluebell from a past relationship - and her husband are 'overjoyed' to be expecting their first child together

Η Χάλιγουελ, είχε ανακοινώσει τον περασμένο Μάρτιο ότι μαζί με τη Μέλανι “Scary Spice” Μπράουν, τη Μέλανι “Sporty Spice” Κρίσχολμ και την Έμμα “Baby Spice” Μπάντον σχεδιάζουν ένα reunion tour… κάτι που η Βικτόρια “Posh Spice” Μπέκαμ αρνήθηκε να κάνει μαζί τους!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play