Η μητέρα της Κιμ σπάει την σιωπή της

Η μητέρα της Κιμ σπάει την σιωπή της
Η 60χρονη μάνατζερ και μητέρα της Κιμ Καρντάσιαν, η οποία την περασμένη εβδομάδα έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας στην σουίτα της στο Λονδίνο, έσπασε την σιωπή της μέσω των social media.

Της Χριστίνας Διαμαντοπούλου

“Κάθε νέο πρωί είναι υπενθύμιση του πόσο ευλογημένοι είμαστε. Σήμερα είμαι ευγνώμων για την οικογένειά μου, την οποία αγαπώ περισσότερο από ότι μπορώ να περιγράψω με λέξεις. Μετρήστε τις ευλογίες σας, να είστε πάντα ευγνώμονες και να αγαπάτε κάθε στιγμή που περνάτε με τους αγαπημένους σας”, έγραψε στο προφίλ της στο facebook. 

Να υπενθυμίσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα, η Κιμ Καρντάσιαν, που την άλλη εβδομάδα κλείνει τα 36 της χρόνια, έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας όταν 5 άνδρες εισέβαλαν στη σουίτα της ντυμένοι ως αστυνομικοί, την έσυραν από το κρεβάτι της, την έδεσαν και την κλείδωσαν στο μπάνιο. 

Η Κιμ κατάφερε να λυθεί μόνη από τα δεσμά της, ουρλιάζοντας για βοήθεια, ενώ ο σωματοφύλακάς της που συνόδευε τις δυο αδελφές της σε πολύ κοντινό club μπήκε στο δωμάτιο 2’ αφού οι ληστές το είχαν σκάσει! 

Η λεία της ληστείας ήταν κοσμήματα συνολικής αξίας περίπου 10 εκατ. δολαρίων, ωστόσο χθες ένα από τα κοσμήματα βρέθηκε στον δρόμο από περαστικό, γεγονός που κάνει τις Αρχές να ελπίζουν πως εάν βρεθεί DNA πάνω του θα τους οδηγήσει στους δράστες. 

Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα θέλουν την Κιμ να παραμένει σε κατάσταση σοκ, να έχει συνεχώς ξεσπάσματα με κλάματα, ενώ έχει ακυρώσει όλες της τις δημόσιες εμφανίσεις.nΓια την ασφάλειά της, ο Κάνιε έχει ενισχύσει την προσωπική της ασφάλεια και την ασφάλεια γύρω από το σπίτι, ενώ λέγεται πως θα προσλάβει και σωσίες της Κιμ. n

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play