Ντ. Ουάσινγκτον: Σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής σε νέα ταινία

Ντ. Ουάσινγκτον: Σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής σε νέα ταινία
Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Fences», η οποία βασίζεται στο θεατρικό έργο του Όουγκαστ Γουίλσον του 1987, κυκλοφόρησε.

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Fences», η οποία βασίζεται στο θεατρικό έργο του Όουγκαστ Γουίλσον του 1987, με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον πίσω από την κάμερα και στον πρωταγωνιστικό ρόλο, κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες. 

Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τα Χριστούγεννα, μετά από περιορισμένες προβολές στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες στις 16 Δεκεμβρίου.Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον σκηνοθετεί την κινηματογραφική διασκευή του θεατρικού έργου του Γουίλσον. Στο επίκεντρο της ταινίας είναι η ιστορία του Τρόι Μάξσον, ενός παίκτη του μπέιζμπολ που εργάζεται στο Πίτσμπουργκ ως οδοκαθαριστής.

O Γουίλσον κέρδισε βραβείο Πούλιτζερ για το συγκεκριμένο έργο, το 1987, και η παραγωγή του Μπρόντγουεϊ κέρδισε τα Τόνι καλύτερου έργου, καλύτερης ανδρικής ερμηνείας (James Earl Jones), καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης ηθοποιού (Mary Alice) και καλύτερης σκηνοθεσίας (Lloyd Richards). Το 2010, το έργο ανέβηκε ξανά στη σκηνή με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον που κέρδισε βραβείο καλύτερης ανδρικής ερμηνείας και τη Βαϊόλα Ντέιβις, η οποία παρέλαβε το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας.

Η δραματική ταινία «Fences» είναι μία από τις αρκετές που θα παρουσιαστούν, με την προοπτική ότι δεν θα επιβεβαιωθεί ξανά το #OscarsSoWhite. 

Τα τελευταία χρόνια πολλοί γνωστοί ηθοποιοί εκφράζουν δυσαρέσκεια στα μέσα ενημέρωσης για το γεγονός ότι όλοι οι υποψήφιοι για τα βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου είναι λευκοί, με το μήνυμα «Oscars So White» που διαδόθηκε στα κοινωνικά δίκτυα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play