Το παραδέχεται η Καρντάσιαν: Το μονόπετρο του αρραβώνα μου προκάλεσε τους ληστές!

Το παραδέχεται η Καρντάσιαν: Το μονόπετρο του αρραβώνα μου προκάλεσε τους ληστές!
Μετά το πρώτο σοκ και τον τρόμο, σειρά έχει η αυτογνωσία…. για την πληθωρική Κιμ.

Της Χριστίνας Διαμαντοπούλου

Την ευθύνη αποκλειστικά και μόνο σε εκείνη ρίχνει η Κιμ Καρντάσιαν για το δυσάρεστο συμβάν της ένοπλης ληστείας που βίωσε πριν λίγες ημέρες στην σουίτα της στο Παρίσι. 

Ειδικότερα, η διάσημη τηλεπερσόνα θεωρεί πως ήταν μεγάλο λάθος της που φωτογραφιζόταν, φορώντας τα πανάκριβα κοσμήματά της και ανέβαζε τις φωτογραφίες στα social media. Μάλιστα, μία ημέρα πριν την ληστεία είχε ανεβάσει φωτογραφία, όπου φορούσε το πανάκριβο μονόπετρο του αρραβώνα της, θεωρώντας έτσι ότι προκάλεσε τους ληστές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η σταρ παραμένει ακόμη σε κατάσταση σοκ μετά από όλο αυτό που βίωσε. Δεν της είναι εύκολο να συνειδητοποιήσει ότι 5 ένοπλοι εισέβαλαν στη σουίτα της, την φίμωσαν, την έδεσαν και την κλείδωσαν στο μπάνιο. Μάλιστα, λέγεται πως κατάφερε μόνη της να λυθεί από τα δεσμά της αφού οι ληστές εξαφανίστηκαν από το δωμάτιο, μόλις 2’ πριν έρθει ο σωματοφύλακάς της

Η λεία των ληστών ήταν κοσμήματα συνολικής αξίας 10 εκατ. δολαρίων, μεταξύ αυτών και το μονόπετρο διαμαντένιο δαχτυλίδι που της είχε χαρίσει πρόσφατα ο Κάνιε, το οποίο φορούσε κι επιδείκνυε συνέχεια.

Show off: Back in May, Kim was happy to display her sparkling Lorraine Schwartz diamonds on Twitter 

“Ο Κάνιε της έχει πει ότι θέλει να της πάρει ένα άλλο δαχτυλίδι για να αντικαταστήσει αυτό που της έκλεψαν, αλλά εκείνη του είπε πως δεν θέλει ούτε να το σκέφτεται”, δήλωσε ανώνυμη πηγή από το στενό περιβάλλον της σταρ. “Της είπε πως θέλει όλα να ξαναγίνουν όπως πριν και αυτό το ατυχές συμβάν να μην επιτρέψουν να επηρεάσει τις ζωές τους”, συμπλήρωσε η ίδια πηγή. 

Sorry: Her 20-carat Lorraine Schwartz rock (pictured) was reportedly stolen from her Paris apartment just days after she flaunted it on Instagram in this photo along with her diamond grillz

Κάτι που είναι πολύ δύσκολο να γίνει, καθώς η οικογένειά της έχει ήδη αποφασίσει να προβεί σε αλλαγές, ενώ η ίδια η Κιμ πρόκειται να αναβάλει πολλές από τις δημόσιες εμφανίσεις της. 

Η ασφάλεια της οικογένειας έχει ήδη αυξηθεί, ενώ άνδρες με πολιτικά ρούχα αλλά και ένστολοι θα βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της Κιμ. 

“Δεν θέλουν να το ρισκάρουν. Έχουν τρομάξει όλοι με αυτό που συνέβη”, αναφέρει πηγή για την ληστεία. 

Να σημειωθεί ότι άτομα που έμεναν σε διπλανές σουίτες ανέφεραν πως δεν άκουσαν το παραμικρό την βραδιά της ληστείας, παρόλο που η Κιμ υποστηρίζει ότι ούρλιαζε για βοήθεια μόλις οι ληστές έφυγαν και κατάφερε να λύσει τα δεσμά της!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play