“Στο σφυρί” η επιστολή που επιβεβαιώνει το ερωτικό τρίγωνο της Μονρό με τους Κένεντι

“Στο σφυρί” η επιστολή που επιβεβαιώνει το ερωτικό τρίγωνο της Μονρό με τους Κένεντι
Μετά από σχεδόν μισό αιώνα η φήμη ότι η Μέριλιν Μονρό ήταν ερωμένη του Μπόμπι Κένεντι, επιβεβαιώνεται με τον πιο ειλικρινή τρόπο.

Μετά από σχεδόν μισό αιώνα η φήμη ότι η Μέριλιν Μονρό ήταν ερωμένη του Μπόμπι Κένεντι, επιβεβαιώνεται με τον πιο ειλικρινή τρόπο. Με την επιστολή που έγραψε η μικρότερη αδελφή των Μπόμπι και Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, η Τζιν Κένεντι Σμιθ, στη Μονρό.

“Έμαθα ότι εσύ και ο Μπόμπι είστε μαζί. Θα θέλαμε να έρθεις μαζί του στο επόμενο ταξίδι του ανατολικά” γράφει η Κένεντι.

Η επιστολή δημοπρατείται ανάμεσα σε άλλα προσωπικά αντικείμενα της Μονρό, στο Μπέβελι Χιλς της Καλιφόρνια στις 17 Νοεμβρίου από τον οίκο δημοπρασιών Julien’s.“Πάντα υπήρχαν εικασίες για αυτή την ερωτική σχέση. Αυτή η επιστολή επιβεβαιώνει ότι ο Μπόμπι Κένεντι και η Μονρόε ήταν εραστές”, σχολίασε ο Μάρτιν Νόλαν, εκτελεστικός διευθυντής του οίκου.Το γράμμα επιβεβαιώνει μια φήμη που απασχόλησε τα media ήδη από τη δεκαετία του 60. Όταν ο Μπόμπι ήταν ακόμη παντρεμένος και πατέρας 11 παιδιών. Τότε εργαζόταν ως αξιωματούχος στον Λευκό Οίκο δίπλα από τον πρόεδρο και αδελφό του JFK, επίσης εραστή της Μονρόε.

Aν και ο εχθρός του Μπόμπι Κένεντι, διευθυντής του FBI Τζέι Έντγκαρ Χούβερ, προσπάθησε λυσσαλέα να απαθανατίσει σε φωτογραφία το “απαγορευμένο” ζευγάρι, δεν τα κατάφερε.Η επιστολή προς τη Μονρό βρέθηκε ανάμεσα σε μια στοίβα από χαρτιά της ηθοποιού, αντικείμενα που είχε αφήσει η ίδια στον Λι Στράσμπεργκ, τον θρυλικό δάσκαλο υποκριτικής που η Μονρό ένιωθε δεύτερο πατέρα.

Ανακαλύφθηκαν από τον γιο του Ντέιβιντ και έτσι βρήκαν τον δρόμο προς τη δημοσιότητα και τη δημοπρασία που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους συλλέκτες των memorabilia του Χόλιγουντ.Κανείς μέχρι σήμερα δεν γνωρίζει αν ο θάνατος της Μονρό ήταν αυτοκτονία ή το τίμημα που πλήρωσε γιατί ήταν η ερωμένη του Κάμελοτ. Πρόσφατα βιβλίο υποστήριξε ότι η Μέριλιν Μονρό δολοφονήθηκε από τον Μπόμπι Κένεντι, αλλά ποτέ δεν αποδείχθηκε τίποτα.

Στην ίδια στοίβα βρέθηκε επιστολή της Μονρό προς τον θεραπευτή της από το 1961 όταν και έγραφε: “Χθες το βράδυ έμεινα ξύπνια. Καμιά φορά αναρωτιέμαι γιατί υπάρχει η νύχτα. Για εμένα σχεδόν δεν υπάρχει. Μοιάζει απλώς με μία μεγάλη, απαίσια ημέρα”.Αναφερόμενη στις στιγμές που έζησε σε ίδρυμα ψυχικών διαταραχών η Μονρό γράφει ότι ένιωθε “σαν να έχει μπει φυλακή για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε ποτέ”.

“Οι άντρες σκαρφαλώνουν στο φεγγάρι αλλά δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται για καρδοχτύπια” αναφέρει η επιστολή της σταρ που βρέθηκε νεκρή στις 5 Αυγούστου του 1962. Ο θάνατός της αποδόθηκε σε υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών.Φέτος η Μέριλιν Μονρόε θα γινόταν 90 ετών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play