(upd)Παρατείνεται η αγωνία: Διεκόπη επ’ αόριστον η διάσκεψη για τα κανάλια

(upd)Παρατείνεται η αγωνία: Διεκόπη επ’ αόριστον η διάσκεψη για τα κανάλια
Η πρώτη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας, κεκλεισμένων των θυρών, διήρκεσε περίπου μία ώρα και διεκόπη μετά από έντονη αντιπαράθεση δικαστών-προέδρου.

Παρατείνεται η αγωνία των “καναλαρχών” για την ετυμηγορία του ΣτΕ, καθώς η πρώτη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας διεκόπη επ’ αόριστον, εν μέσω έντονων διαφωνιών μεταξύ των δικαστών και του πρόεδρου του δικαστηρίου, Νικολάου Σακελλαρίου.

Ειδικότερα, πληροφορίες λένε ότι αφορμή για την αντιπαράθεση αποτέλεσε ο πρόλογος του κ. Σακελλαρίου στην αρχή της διάσκεψης, όπου αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της υπόθεσης για τη χορήγηση των αδειών. Η αναφορά του προέδρου εξελήφθη, ως προσπάθεια να προκαταλάβει την κρίση των δικαστών. 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣτΕ, η επόμενη διάσκεψη θα ανακοινωθεί 24 ώρες πριν.

Σημειώνεται πως η επίσημη ανακοίνωση από το Γραφείο του προέδρου του ΣτΕ έχει ως εξής:  “Εν όψει του κλίματος, το οποίο επιχειρείται να διαμορφωθεί τις τελευταίες, ιδίως, ημέρες από δημόσιες τοποθετήσεις και εκδηλώσεις ως προς την έκβαση της διασκέψεως της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις εκκρεμείς ενώπιον του Δικαστηρίου υποθέσεις των τηλεοπτικών αδειών, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε ότι πρέπει να ματαιωθεί η προγραμματισθείσα (από 13/9/2016) για σήμερα διάσκεψη επί των υποθέσεων αυτών”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play