Γεμάτος τηλεοπτικές πρεμιέρες ο Οκτώβριος!

Γεμάτος τηλεοπτικές πρεμιέρες ο Οκτώβριος!
Ο Οκτώβριος ανέκαθεν ήταν ο μήνας για τις πρεμιέρες των νέων σειρών και εκπομπών. Τι περιμένουμε λοιπόν να δούμε φέτος...

Τα πράγματα στην τηλεόραση φέτος αναμένονται ανατρεπτικά. Οι τηλεοπτικές άδειες, οι καναλάρχες, οι αλλαγές… Κανείς δεν ξέρει πώς τελικά θα διαμορφωθεί το τηλεοπτικό τοπίο. Ωστόσο, ο Οκτώβριος ανέκαθεν ήταν ο μήνας για τις πρεμιέρες των νέων σειρών και εκπομπών. Έτσι και φέτος, εν αναμονή των εξελίξεων τα κανάλια έχουν ήδη αρχίσει να διαφημίζουν το νέο τους πρόγραμμα.

Δείτε λοιπόν πώς αναμένεται να εξελιχθεί τηλεοτπικά -εκτός εκπλήξεων- η νέα σεζόν…

Σάββατο 1η ΟκτωβρίουΞεκινούν δύο νέες εκπομπές στην ΕΡΤ2. “Από αγκάθι ρόδο” (17:30 ΕΡΤ2): Η νέα εκπομπή εστιάζει στη δυναμική τάση του up cycling που σαρώνει τον κόσμο, αλλά και την Ελλάδα. Παρουσιάζει ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.“Χωρίς ερώτηση” (16:00 ΕΡΤ2): Νέα σειρά ντοκιμαντέρ. Κινηματογραφικά ντοκιμαντέρ-προσωπογραφίες ανθρώπων των Γραμμάτων, της επιστήμης και της Τέχνης. Χωρίς να ερωτάται ο καλεσμένος μάς κάνει μία προσωπική αφήγηση. Κάθε επεισόδιο της σειράς είναι γυρισμένο με τη μέθοδο του μονοπλάνου, δηλαδή τη χωρίς διακοπή κινηματογράφηση του καλεσμένου σε ένα χώρο της επιλογής του. Στο πρώτο επεισόδιο γνωρίζουμε τον Αλέξη Ζήρα, κριτικό λογοτεχνίας.

Κυριακή 2 ΟκτωβρίουΤην Κυριακή κάνει πρεμιέρα στον ANT1 στις 20:00 με διπλό επεισόδιο, η γνωστή σειρά “Μπρούσκο” με τους Απόστολο Τότσικα, Ανδρέα Γεωργίου και Ελένη Βαΐτσου. Η σειρά θα προβάλλεται καθημερινά στις 21:00.

Δευτέρα 3 ΟκτωβρίουΗ Φαίη Σκορδά, χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα πια, επανέρχεται στην πρωινή ζώνη, μέσα από το ανανεωμένο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τους Θέμη Γεωργαντά, Στέφανο Κωνσταντινίδη, Σάσα Σταμάτη, Μαντώ Γαστεράτου, Τζένη Μελιτά και άλλους.Στη μία το μεσημέρι, έρχεται με την παρέα της, για μία ακόμη χρονιά, η Ελένη Μενεγάκη. Δίπλα της, οι νέοι της συνεργάτες Κωνσταντίνα Κομμάτα και Γιώργος Τσούλης στη μαγειρική αλλά και οι σταθεροί τηλεοπτικοί της φίλοι Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γρηγόρης Γκουντάρας, Κατερίνα Ζαρίφη, Τάσος Τεργιάκης, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Γιώργος Λιανός.

Στις 16:00 ακολουθούν οι «Ξαναδέστε τους» με τον Νίκο Μουτσινά, την Μαρία Ηλιακή και την Μαίρη Συνατσάκη.

Το τηλεπαιχνίδι “Deal” με τον Χρήστο Φερεντίνο, μετακομίζει στην Κάντζα και κάνει πρεμιέρα στις 18:00.Στις 20:00 ξεκινά η νέα καθημερινή κωμική σειρά “Έλα στη θέση μου”. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρίνος Κόνσολος, Μαρία Φιλίππου, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Αθηνά Οικονομάκου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλης Μαρίνος, Άντρη Θεοδότου, Μαρία Ανδρούτσου, Πάνος Σταθακόπουλος, Ερμόλαος Ματθαίου, Μάνος Ιωάννου κ.ά.

Και στις 21:00 η μεγάλη πρεμιέρα της ημέρας με την αγαπημένη σειρά “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα” που φέτος επιστρέφει με τέσσερα ζευγάρια, αφού στο δυναμικό της προστίθενται η Νάντια Κοντογιώργη και ο Γιώργος Χρυσοστόμου και η Φωτεινή Αθερίδου με τον Κωνσταντίνο Πλεμμένο.

Στις 21:50 στον Alpha κάνει πρεμιέρα για τέταρτη σεζόν η Ελληνοφρένεια.Στις 22:15 στον ANT1 έρχονται τα “Πέντε Κλειδιά”, με διπλό επεισόδιο. Το νέο σίριαλ του καναλιού του Αμαρουσίου θα προβάλλεται από την Τρίτη 4 Οκτωβρίου σε καθημερινή βάση στις 16.00. Είναι βασισμένο στο ομώνυμο αστυνομικό μυθιστόρημα της Λένας Μαντά. Πρωταγωνιστούν: Χρύσα Παπά, Αντώνης Φραγκάκης, Τόνυ Δημητρίου. Την ίδια ημέρα, στο ίδιο κανάλι, στις 17:45 ξεκινά το παιχνίδι “H Mαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα από τη Δική σου”, που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Τετάρτη 5 ΟκτωβρίουΠρεμιέρα στις 21:00 κάνει στον Alpha, για 3η συνεχόμενη χρονιά, η δημοφιλής σειρά “Το Σόι σου”! Παίζουν οι Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Ασημακοπούλου.

Σάββατο 8 ΟκτωβρίουΣτο κανάλι της Κάντζας ξεκινά το πρωινό του Σαββατοκύριακου, “Σπίτι μου Σπιτάκι μου”, στις 09:45, με οικοδέσποινα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τους Παύλο Σταματόπουλο, Σάββα Πούμπουρα, Φλορίντα Πετρουτσέλι και Νάνσυ Παραδεισανού.

Στις 20:00 επανέρχεται και το τηλεπαιχνίδι “Quizdom The Show”, επίσης στον Alpha, με παρουσιαστή το Λάμπρο Φισφή, που θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Η Μαρία Μπεκατώρου μετακομίζει στη μεσημεριανή ζώνη από το “πρωϊνό Σου-Κου”, οπότε αναμένουμε και αυτήν στον ΑΝΤ1, με παρέα τους Δημήτρη Ουγγαρέζο, Λάμπρο Κωνσταντάρα και ίσως και τον Χρήστο Νέζο.

Δευτέρα 24 ΟκτωβρίουΣτις 21:50 καταφθάνει στους δέκτες μας από τη συχνότητα του Alpha η ελληνική σειρά “Αστέρας Ραχούλας”. Η υπόθεση έχει να κάνει με δύο χωριά που τα χωρίζει χρόνια άσβεστο μίσος. Δύο ποδοσφαιρικές ομάδες. Ένα τεράστιο έπαθλο! Τη Ραχούλα, ένα χωριό με ιστορία, χωρίς λεφτά και με μια ομάδα που έχει ψυχή και το Παραδείσι, ένα χωριό που έχει λεφτά. Τίποτε άλλο. Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης, Υρώ Μανέ, Αντώνης Καρυστινός, Παναγιώτα Βλαντή, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Σταύρος Σβήγκος, Νίκη Βακάλη, Μέλπω Ζαρόκωστα, Γιώργος Γάλλος, Ηλίας Μουλάς, Ελένη Ουζουνίδου, Φωτεινή Ντεμίρη, Σπύρος Τσεκούρας, Γιώργος Σουξές, Δανάη Λουκάκη, Παναγιώτης Νάτσης, Ηρώ Πεκτέση, Αμαλία Αρσένη, Μαρία Πετεβή, Μιχάλης Αβρατόγλου, Πένυ Αγοραστού, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, Λεωνίδας Μαράκης, Βαγγέλης Ρωμνιός, Πέτρος Ιωάννου, κ.ά.

Ο ANT1, δεν θα φιλοξενεί τα “Deal” και “The Voice”, αλλά θα παρουσιάσει το “Rising Star” που βρίσκεται στη διαδικασία των συμμετοχών και ένα νέο τηλεπαιχνίδι, το “Lucky Room”.

Από σειρές, επανέρχονται “Συμμαθητές”, η σειρά “Ταμάμ”, ενώ δεύτερος κύκλος θα υπάρξει και για το “Daddy Cool”.

Στο Star πάνε αναμένεται το τηλεπαιχνίδι “Shopping Star”, με τη Βίκυ Καγιά. “Ο Τροχός της Τύχης” με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και το “Blind taste” με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, είναι ήδη στον “αέρα”.

Στον Alpha αναμένονται επίσης μέσα στο φθινόπωρο η δραματική σειρά με τίτλο “Η λέξη που δεν λες”, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη (“Το Νησί”). Πρωταγωνιστούν οι Μαρία Πρωτόπαππα, Βασίλης Μπισμπίκης, Μάξιμος Μουμούρης, Πηνελόπη Τσιλίκα, Νεφέλη Κουρή, Γιάννα Κανελλοπούλου, Αργύρης Ξάφης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Μαρίνα Ψάλτη, και ο Δημήτρης Καταλειφός.

Στον ΣΚΑΙ φέτος αναμένουμε το “The X Factor” που μετακόμισε από τον Ant1, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλεται η νέα καθημερινή δραματική σειρά “Προδοσίες”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play