“Ντου” εισαγγελέων και στο ΚΕΕΛΠΝΟ

“Ντου” εισαγγελέων και στο ΚΕΕΛΠΝΟ
Το «σίριαλ» κυβέρνησης-Στουρνάρα συνεχίζεται, με τους Εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς και της Οικονομικής Αστυνομίας να κάνουν έφοδο και στα γραφεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, από όπου κατάσχεσαν έγγραφα και ηλεκτρονικά στοιχεία από τους υπολογιστές.

Ένας αιφνίδιος «πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε κυβέρνηση και Γιάννη Στουρνάρα από την περασμένη Πέμπτη. Οι εξελίξεις «τρέχουν» και το παρασκήνιο «οργιάζει», ύστερα από την κατάπτωση τεσσάρων διοικητικών μελών της Attica Bank, την οποία ακολούθησε εισαγγελική έφοδο στο σπίτι του διοικητή της ΤτΕ και σε εξονυχιστικό έλεγχο στο γραφείο της συζύγου του.

Την Παρασκευή το «σίριαλ» συνεχίζεται, με τους Εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς και της Οικονομικής Αστυνομίας να κάνουν «ντου» και στα γραφεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, από όπου κατάσχεσαν έγγραφα και ηλεκτρονικά στοιχεία από τους υπολογιστές. Η σχετική εντολή δόθηκε από την επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Ράικου. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα στοιχεία που κατάσχεσαν οι εισαγγελείς αφορούν όχι μόνο την επίμαχη δικογραφία με τις δυο εταιρείες για την Αντικαπνιστική Εκστρατεία, όπου είναι και αυτή της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα, αλλά και άλλες υποθέσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play