Τρέμη: Μπράβο στην Τσικρίκα!

Τρέμη: Μπράβο στην Τσικρίκα!
Πολύ πιο εύκολα ταυτίζεται κάποιος με μία εργαζόμενη, που βιώνει το φάσμα της ανεργίας αναιτίως, είπε η Όλγα Τρέμη, δίνοντας εύσημα στην Ευαγγελία Τσικρίκα.

Εύσημα στην Ευαγγελία Τσικρίκα για το θάρρος της έδωσε η Όλγα Τρέμη, η οποία έκανε «ποδαρικό» στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο «Ε» την περασμένη Δευτέρα

«Είχαμε μία συνάδελφο που καθόταν απέναντι από τον πρωθυπουργό -δεν έχει σημασία αν ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, θα μπορούσε να ήταν ο οποιοσδήποτε- και του είπε μερικές πολύ σκληρές αλήθειες με ένα τρόπο που δεν θα μπορούσε να τις πει κανένας άλλος εκτός από έναν απλό εργαζόμενο. Δεν είναι το ίδιο πράγμα να σου λέει επιχειρήματα κάποιος που δεν είναι μέσα στο πρόβλημα και να σου τα λέει ένας απλός εργαζόμενος, ο οποίος βιώνει το πρόβλημα», ανέφερε η δημοσιογράφος..

«Μίλησε ανθρώπινα, ουσιαστικά, με συγκινησιακή φόρτιση χωρίς να υπερβάλλει και είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Αυτό το γεγονός αποδόμησε, σε ένα βαθμό, το κυβερνητικό επιχείρημα. Γιατί το αποδόμησε; Γιατί, σε επίπεδο κοινής γνώμης, πολύ πιο εύκολα ταυτίζεται κάποιος με μία εργαζόμενη που βιώνει το φάσμα της ανεργίας αναιτίως, παρά όταν έχει απέναντί του π.χ. έναν καναλάρχη που λέει τα επιχειρήματά του. Νομίζω ήταν μια ρωγμή, ίσως βρεθεί η πολιτική σιλικόνη που θα την κλείσει, δεν ξέρω, αλλά ήταν ρωγμή και γι’ αυτό το λόγο συζητήθηκε τόσο πολύ», συμπλήρωσε η κυρία Τρέμη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play