Ο νέος ρόλος – έκπληξη της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ!

Ο νέος ρόλος – έκπληξη της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ!
Μπορεί να την έχουμε ταυτίσει απόλυτα με ψηλοτάκουνα κι εντυπωσιακές εμφανίσεις και όλες να έχουμε ζηλέψει την γκαρνταρόμπα και το στιλ της, ωστόσο η διάσημη ηθοποιός αποφάσισε να επιστρέψει στα πρώτα της βήματα και ο νέος της ρόλος είναι πραγματικά ανατρεπτικός!

Μπορεί οι περισσότερες από εμάς (εντάξει, όλες!) να έχουμε συνδέσει τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με την Κάρι του Sex and the City ή με τα… ψηλοτάκουνα, όμως η αγαπημένη μας ηθοποιός δεν ξεκίνησε την καριέρα της εντελώς διαφορετικά.

Στα πρώτα της βήματα, η Πάρκερ ήταν ηθοποιός και τραγουδίστρια στο θέατρο, με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε μεγάλες παραγωγές, όπως τη “Μελωδία της Ευτυχίας”, αλλά και το “Annie”.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το Hollywood Reporter, οι ημέρες που τραγουδούσε στο σανίδι της έλειψαν και δέχτηκε να υποδυθεί τον ρόλο μιας τραγουδίστριας, η οποία θα έχει σεναριογράφο την ταλαντούχα Laura Eason (House of Cards). “Μια Νεοϋορκέζα τραγουδίστρια με το όνομα Vivienne που παλεύει με τις επιπλοκές μιας σοβαρής διάγνωσης για την υγεία της”. Αυτός θα είναι ο ρόλος της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, ενώ τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν φέτος τον χειμώνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play