Μεγκ Ράιαν και Τομ Χανκς ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη

Μεγκ Ράιαν και Τομ Χανκς ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη
Για τέταρτη φορά θα συνεργαστούν η Μεγκ Ράιαν και ο Τομ Χανκς, για τις ανάγκες της ταινίας «Ιθάκη», όπου η αγαπημένη ηθοποιός αναλαμβάνει και χρέη σκηνοθέτη.

Έπειτα από 18 χρόνια και την πρώτη τους συνάντηση στα πλατό, για τα γυρίσματα της ταινίας «Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας», η Μεγκ Ράιαν και ο Τομ Χανκς θα ξανασυνεργαστούν!

Οι δυο αγαπημένοι ηθοποιοί και πολύ καλοί φίλοι θα βρεθούν για τα γυρίσματα της ταινίας «Ιθάκη», όπου η Μεγκ Ράιαν θα δοκιμάσει και τις σκηνοθετικές της ικανότητες.

Επαγγελματικά οι δυο ηθοποιοί συναντιούνται για τέταρτη φορά. Προηγήθηκαν οι ταινίες «Ο Τζο Ενάντια στο Ηφαίστειο» (1990), «Άγρυπνος στο Σιάτλ» (1993) και «Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας» (1998).

Η ιστορία, βασισμένη στο μυθιστόρημα του βραβευμένου με Πούλιτζερ Γουίλιαμ Σαρογιάν, «Η Ανθρώπινη Κωμωδία». Η ιστορία εκτυλίσσεται σε μια μικρή πόλη στην Καλιφόρνια του 1942, όπου ένας έφηβος φιλοδοξεί να γίνει ο ταχύτερος «αγγελιοφόρος» μηνυμάτων και γραμμάτων, στην ιστορία με το ποδήλατό του. Η ζωή του αλλάζει όταν ξεκινά να παραδίδει γράμματα στους κατοίκους της πόλης του, στη διάρκεια του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play