Διαζύγιο έκπληξη λόγω απιστίας στο Χόλιγουντ

Διαζύγιο έκπληξη λόγω απιστίας στο Χόλιγουντ
Δημοσιεύματα θέλουν την Julia Roberts να χωρίζει από τον επί 12 χρόνια σύζυγό της Danny Moder επειδή τον απάτησε με τον ηθοποιό Owen Wilson, σε ένα από τα ακριβότερα διαζύγια του Χόλιγουντ.

Σαν βόμβα έσκασε στον χώρο της showbiz και του Χόλιγουντ η είδηση ότι η Julia Roberts παίρνει διαζύγιο από τον επί 12 χρόνια σύζυγό της, τον cameraman Danny Moder. 

Ωστόσο, έκπληξη αποτελεί η είδηση πως ο λόγος του διαζυγίου είναι η απιστία και μάλιστα από την πλευρά της διάσημης ηθοποιού! Κι όμως…. 

Νέο πρωτοσέλιδο αναφέρει πως η ηθοποιός πέρασε μερικά βράδια πάθους στο πλευρό του ηθοποιού Owen Wilson. Και επειδή τίποτα δεν μένει κρυφό στο Χόλιγουντ, μιλάμε ήδη για το πιο πολύκροτο διαζύγιο του Hollywood, γύρω στα 275 εκατ. δολάρια.

Το περιοδικό αναφέρει πως η Julia ήταν καλή φίλη με τον Owen (και συνεργάτες), συζητούσε μαζί του τα προβλήματα του γάμου της και κάπως έτσι ήρθαν πιο κοντά. 

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το διάσημο ζευγάρι τον περασμένο Μάρτιο έβαλε πωλητήριο στη βίλα του και οι φήμες περί χωρισμού κυκλοφορούσαν πολύ έντονα. Μάλιστα έκτοτε δεν έχουν κάνει καμία δημόσια εμφάνιση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play