Κύπελλο ΟΠΑΠ Final-8: Όλα τα φώτα…στους αιώνιους, νωρίτερα ΑΕΚ-Περιστέρι για μία θέση στον τελικό

Κύπελλο ΟΠΑΠ Final-8: Όλα τα φώτα…στους αιώνιους, νωρίτερα ΑΕΚ-Περιστέρι για μία θέση στον τελικό

Πηγή: EUROKINISSI

Με 2 ματσάρες το σημερινό πρόγραμμα του Final 8, καθώς η ΑΕΚ θα βρει μπροστά της το Περιστέρι (15:45) και ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό (19:15) με τα ''βλέμματα'' να είναι στραμμένα στον μεγάλο τελικό.

Ώρα…ημιτελικών στο Final 8 και η ματσάρα που περίμεναν οι περισσότεροι, εν τέλει θα γίνει. Ο λόγος φυσικά για το ”αιώνιο ντέρμπι”, όπου οι 2 ομάδες θα τα δώσουν όλα, όπως πάντα, για μία θέση στον τελικό και για την κούπα.

Ο Ολυμπιακός πέρασε ”αέρας” το εμπόδιο του Άρη και είναι έτοιμος για ακόμη μια διάκριση εντός συνόρων. Όσο για τον Παναθηναϊκό δε συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον Κολοσσό και παίζει…τα ρέστα του για την φετινή χρονιά.

Οι 2 προπονητές έχουν όλα τα όπλα στην φαρέτρα τους και ελπίζουμε να δούμε μια μπασκετική πανδαισία, με ένα, επιτέλους, γεμάτο γήπεδο.

Νωρίτερα στο πρόγραμμα, η ΑΕΚ θα πρέπει να βγάλει πέρα με το Περιστέρι (15:45). Η ”Ένωση” είναι αναγκασμένη να μονομαχήσει χωρίς τους Ακίλ Μίτσελ και Αϊζάια Μάιλς, σε αντίθεση με το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και δείχνει ικανό για μεγάλα πράγματα.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

ΑΕΚΠεριστέρι (15:45) ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός (19:15)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play