«Ξεκ@λιαστηκ@» είπε η Βουλγαράκη, κόκκαλο η Καραβάτου [vid]

«Ξεκ@λιαστηκ@» είπε η Βουλγαράκη, κόκκαλο η Καραβάτου [vid]

Πηγή: Fthis.gr

Ελένη Βουλγαράκη: «Θα τον ευγνωμονώ μια ζωή που δεν μου είπε να παντρευτούμε»

Η hot Ελένη Βουλγαράκη είχε βρεθεί πέρυσι καλεσμένη στην εκπομπή «Τι λες τώρα» με την Κατερίνα Καραβάτου. Εκείνη ούσα αυθόρμητη δεν δίστασε να πει από το γλυκό της στοματάκι μία λέξη που δύσκολα λέγεται στον τηλεοπτικό αέρα.

Ελένη Βουλγαράκη: «Θα τον ευγνωμονώ μια ζωή που δεν μου είπε να παντρευτούμε»

Η όμορφη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Ελένη Βουλγαράκη μίλησε για την πορεία της από τη Νοσηλευτική στην τηλεόραση και αποκάλυψε μικρά πικάντικα «μυστικά» της προσωπικής της ζωής. Όπως τον λόγο που η ζήλεια την έκανε να μετρά τις ελιές στο σώμα, ενός πρώην συντρόφου της, αλλά και την αφορμή που την «έσπρωξε» από την Καστοριά στην Αθήνα.

«Στις σχέσεις μου είμαι ζηλιάρα. Είμαι κτητική πάρα πολύ. Υποφέρω. Δεν μπορώ να το αλλάξω. Όταν είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη, επικρατεί η κτητικότητα. Θέλω ο άλλος να είναι ολόδικός μου. Δεν μπορεί να περάσει άλλη σκέψη από το μυαλό μου. Είχα έναν σύντροφο που του μετρούσα τις ελιές πάνω στο σώμα του. Έλεγα είσαι ολόκληρος δικός μου, να ξέρω πόσες ελιές έχεις πάνω σου», εκμυστηρεύτηκε η Ελένη Βουλγαράκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Η ίδια μετά το Λύκειο μπήκε στη Νοσηλευτική, ωστόσο δεν μπορούσε να αντέξει τη δουλειά ψυχολογικά. «Δεν έγραψα πολύ καλά στις Πανελλήνιες. Δήλωσα κάπως άτακτα τις σχολές. Πέρασα νοσηλεύτρια. Λέω θα τις βγάλω τη σχολή. Όταν έκανα πρακτική κατάλαβα ότι δεν μπορώ να το αντέξω. Δεν μπορούσα όλο αυτό με τις ασθένειες. Έπαθα αρρωστοφοβία. Δεν μπορούσα ψυχολογικά να το αντέξω. Σκεφτόμουν μη το πάθω εγώ, μη το πάθουν οι δικοί μου», περιέγραψε.

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος αναφέρθηκε ξανά στη μεγάλη σχέση που είχε τότε, αλλά και πώς το γεγονός ότι δεν οδηγούσε σε μια συγκατοίκηση ή γάμο την οδήγησε στην Αθήνα. «Μετά τη νοσηλευτική γύρισα στην Καστοριά, είχα μία σχέση μεγάλη. Αυτός με τις ελιές. Μετά από τόσα χρόνια θα λέει “πού με θυμήθηκε;”. Τότε ήθελα πολύ να παντρευτώ, να συγκατοικήσω. Και δεν μου έκανε την πρόταση. Και από αντίδραση του είπα ότι θα πάω στην Αθήνα να σπουδάσω. Και μου λέει “εντάξει πήγαινε”. Για σπάσιμο πήγα και δήλωσα στη σχολή του ΑΝΤ1 την επόμενη μέρα. Το ήθελα, αλλά ήταν ένα κίνητρο παραπάνω. Μέχρι το τελευταίο βράδυ έκλαιγα στη μαμά μου ότι δεν θέλω να φύγω. Και μου έλεγε αν δεν αντέξω να σηκωθώ και να φύγω. Αλλά τελικά όλα γίνονται για καλό. Θα τον ευγνωμονώ μια ζωή… που δεν μου είπε να παντρευτούμε!»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play