Σάκης – Μαριαλένα: Η υπόσχεση μπροστά στην κάμερα να κάνουν ένα παιδάκι [vid]

Σάκης – Μαριαλένα: Η υπόσχεση μπροστά στην κάμερα να κάνουν ένα παιδάκι [vid]

Πηγή: Fthis.gr

Ο Σάκης Κατσούλης είχε τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα στην Ελλάδα σε αντίθεση με την σύντροφο του, Μαριαλένα.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star οι Διάσημοι και οι Μαχητές αγωνίστηκαν για το έπαθλο επικοινωνίας. Για ακόμα μια φορά νικητές αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι και μετά το τέλος του αγώνα ο Σάκης Κατσούλης πλησίασε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη για να την παρηγορήσει.

View this post on Instagram

A post shared by Μαριαλένα Ρουμελιώτη (@marialena.rou)

Ο Σάκης Κατσούλης είχε τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα στην Ελλάδα σε αντίθεση με την σύντροφο του, Μαριαλένα. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος επάθλου, το ζευγάρι ήρθε πολύ κοντά με τον νικητή του Survivor 2021 να κάνει μια πρόταση στην αγαπημένη του.

Ο διάλογος ανάμεσα στο ζευγάρι και η πρόταση

Σάκης: «Πως γίνεται να μην σε σκέφτομαι; Όλους τους αγώνες που έχουμε κερδίσει, δεν μπορώ να μη σε σκέφτομαι! Όταν έγραφε η κάμερα, μου λέει ο Στέλιος «δεν έχεις κάνει παιδί και λέω «όχι, Μαριαλένα, θα κάνουμε ένα;». Αλλά είχες νεύρα και δεν το συνέχισα».

Μαριαλένα: «Πότε το είπες αυτό;» Σάκης: «Όταν λέγαμε για τα παιδιά που έχουν οι υπόλοιποι. Μου λέει ο Στέλιος “εσύ δεν έχεις παιδί”. Λέω: “Όχι. Μαριαλένα θες να κάνουμε ένα;”. Αλλά δεν με κοίταξες καν». Μαριαλένα: «Δεν το άκουσα». Σάκης: «Θα κάνουμε ένα παιδάκι; Να κάνουμε ένα παιδάκι».

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μόλις τον άκουσε συγκινήθηκε και πήρε αγκαλιά τον αγαπημένο της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play