Ούρσουλα Κορμπερό: Δείχνει το στήθος της χωρίς να φοράει τίποτα [pics]

Ούρσουλα Κορμπερό: Δείχνει το στήθος της χωρίς να φοράει τίποτα [pics]

Πηγή: tvserieswelove.com

Η Ούρσουλα Κορμπερό επέστρεψε στις αποκαλυπτικές αναρτήσεις

Την Ούρσουλα Κορμπερό την γνωρίσαμε, την απολαύσαμε και την λατρέψαμε μέσα απο τον ρόλο της «Tokyo» στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, «La Casa De Papel», όπου κατάφερε να μαγέψει το τηλεοπτικό κοινό και όχι μόνο, τόσο με την ερμηνεία της, όσο και με την μεσογειακή ομορφιά της.

View this post on Instagram

A post shared by O O F X E S S (@the.oofxess)

Η πανέμορφη Ούρσουλα, απο τότε κάνει διεθνή καριέρα και ήδη ετοιμάζεται ξανά μέσα απο το Netflix να μας αναστατώσει με νέα ληστεία, όπου φυσικά ως έμπειρη πια, θα λάβει μέρος!

Χωρίς καθόλου ρούχα και φορώντας έντονο κόκκινο κραγιόν, η Κορμπερό καλύπτει το στήθος της με τα μαλλιά της και σκύβει προς τη μεριά του καθρέφτη για να απαθανατίσει τον εαυτό της με την κάμερα του κινητού της.

Στη λεζάντα έγραψε: «Αυτή την εβδομάδα ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα του #ElCuerpoEnLlamas στη Βαρκελώνη. Μου δόθηκε μια ομάδα που δεν μπορείς να πιστέψεις πόσο όμορφη είναι. Ανυπομονώ να μοιραστώ αυτό το έργο με τον κόσμο».Την συγκεκριμένη φωτογραφία δεν μπορούμε να σας την δείξουμε απευθείας γιατί θα μας κόψει η λογοκρισία, θα σας δώσουμε όμως την ανάρτηση που έκανε η ίδια και αφού θα δείτε πρώτα μερικές πόζες της με ρούχα θα φτάσετε στην επίμαχη, που τυχαίνει να είναι και η τελευταία και εγγυημένα θα σας κόψει την ανάσα!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play