Ζώδια σήμερα 3/11/2022: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ζώδια σήμερα 3/11/2022: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Πηγή: Αρχείου

Ζώδια σήμερα 3/11/2022: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Συζητήσεις με φίλους σάς βγάζουν από το αδιέξοδο. Στα επαγγελματικά, ολοκληρώνετε επιθυμίες με το ανάλογο κόστος. Με νέες συναναστροφές μεγαλώνετε τον κύκλο με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα ερωτική σχέση χωρίς δεσμεύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Νέοι στόχοι με προτεραιότητα την προσωπική σας ανάγκη. Στα επαγγελματικά, διαφωνίες με ανώτερα πρόσωπα αναδεικνύουν την ικανότητά σας. Απολαμβάνετε την εμπιστοσύνη που σας δείχνει το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σε επαγγελματικό χώρο γνωριμία με σημαντικό πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Αναλαμβάνετε την ευθύνη και με δικές σας πρωτοβουλίες προχωράτε σε αλλαγές. Στα επαγγελματικά, η ευρηματικότητα σας κάνει να ξεχωρίζετε. Προγραμματίζετε μικρή έξοδο με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απρόσμενη γνωριμία σας προκαλεί νέες περιπέτειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Βάζετε τέλος σε τοξικές καταστάσεις και δημιουργείτε νέες βάσεις. Στα επαγγελματικά, υπερβάλλετε δυνάμεις για να αντεπεξέλθετε στις προσδοκίες. Στο επίκεντρο τα λάθη που έχει κάνει το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δίψα για νέες καταστάσεις με υπερβολές. ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Ολοκληρώνετε υποθέσεις που διαιωνίζονται μεγάλο χρονικό διάστημα. Στα επαγγελματικά, προσοχή στα οικονομικά ανοίγματα υπάρχει κίνδυνος πλάνης. Σας απογοητεύει η συμπεριφορά από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, με όπλο την γοητεία προσεγγίζετε νέα πρόσωπα με ανταπόκριση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Απομυθοποιείτε καταστάσεις και αποδεσμεύεστε από υποχρεώσεις. Στα επαγγελματικά, κρατάτε αποστάσεις σε κοινούς στόχους από συνεργάτες. Συζητήσεις για αναδιαμόρφωση της σχέσης με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ξεκαθαρίζετε το παρελθόν και προχωράτε μπροστά.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Ανασφάλειες και φοβίες έρχονται στο μυαλό και σας αποσυντονίζουν. Στα επαγγελματικά, κλείνετε εκκρεμότητες και απορρίπτετε ανούσιες καταστάσεις. Εκπλήξεις που δεν σας εντυπωσιάζουν από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επιμένετε στο απωθημένο σας χωρίς εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Εκφράζετε με υπερβολή τα συναισθήματά σας σε βαθμό που ενοχλεί. Στα επαγγελματικά, νέες συνεργασίες και αλλαγές σε πρώτη σκέψη. Οι καχύποπτες σκέψεις δημιουργούν προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία με καλές προοπτικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Η απογοήτευση σας οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα και αποφάσεις. Στα επαγγελματικά, αναπάντεχα εμπόδια εμφανίζονται χωρίς κόστος στο δρόμο σας. Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα σε τεντωμένο σχοινί με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αισθάνεστε την έλλειψη επικοινωνίας και απομακρύνεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες για σημαντικές ωφέλιμες αλλαγές. Στα επαγγελματικά, παρεξηγήσεις και απογοητεύσεις δημιουργούν άσχημο κλίμα. Υπάρχει έντονη ερωτική έλξη με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εκφράζεστε όπως νιώθετε και υπάρχει ανταπόκριση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Με επιμονή και υπομονή θα χτίσετε νέες καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, μικρές αλλαγές σάς δίνουν ώθηση για το μέλλον. Εκφράζετε τα βαθιά συναισθήματά σας στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παρασύρεστε από στιγμές ευχαρίστησης χάνοντας την ουσία.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Κλείνεστε στην οικογένεια και αποφεύγετε περιττές συναντήσεις. Στα επαγγελματικά, επικεντρώνεστε στο στόχο σας και αγνοείτε τα σχόλια. Η καλύτερη περίοδος για επενδύσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, οριστικές αποφάσεις αλλάζουν την πορεία σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play