Πως θα κυλίσει η εβδομάδα 19/2 – 26/2/2023 για όλα τα ζώδια;

Πως θα κυλίσει η εβδομάδα 19/2 – 26/2/2023 για όλα τα ζώδια;

Πηγή: Pexels

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο, στο ξεκίνημα της εβδομάδας τον έχει η Αφροδίτη, η οποία λίγο πριν ολοκληρώσει το ταξίδι της στους Ιχθύς θα συναντηθεί σε όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα, ενώ στην συνέχεια η είσοδος της στο ζώδιο του Κριού μας υπόσχεται ότι θα βάλει φωτιά στην ερωτική μας ζωή.

Πολλές εκπλήξεις, νέα ξεκινήματα, πάθος αλλά και αρκετές εντάσεις μας επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα, μια εβδομάδα που τα πάντα μπορούν να ανατραπούν και η ζωή μας να ακολουθήσει μια νέα διαδρομή. Σε αυτό, θα παίξουν καταλυτικό ρόλο τόσο οι όψεις που θα σχηματιστούν όσο και οι πλανητικές μετακινήσεις, ενώ η Νέα Σελήνη του μήνα έρχεται με πολλές υποσχέσεις.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο, στο ξεκίνημα της εβδομάδας τον έχει η Αφροδίτη, η οποία λίγο πριν ολοκληρώσει το ταξίδι της στους Ιχθύς θα συναντηθεί σε όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα, ενώ στην συνέχεια η είσοδος της στο ζώδιο του Κριού μας υπόσχεται ότι θα βάλει φωτιά στην ερωτική μας ζωή. Επίσης, η είσοδος του Ήλιου τους Ιχθύς, θα μας βοηθήσει να αφήσουμε στην άκρη την ψυχρή λογική και να ακούσουμε την διαίσθηση μας. Άλλωστε η Νέα Σελήνη του μήνα, ανοίγει το δρόμο για να κάνουμε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στην καριέρα μας, με οδηγούς την διαίσθηση και την παρόρμηση μας.

Στα μέσα της εβδομάδας, τα ηνία θα πάρει ο Ερμής, ο για κάποιους, εξαιτίας της συνάντησης του σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό, επιφυλάσσει αρκετές εντάσεις και ανατροπές. Η συνέχεια θα είναι πιο ευχάριστη και δυναμική , γιατί η συνάντηση του σε όψη τριγώνου με τον Άρη θα μας βοηθήσει να πάρουμε πρωτοβουλίες και να προχωρήσουμε σε πιο δυναμικές κινήσεις.Άκρως ερωτική θα είναι αυτή η εβδομάδα τόσο για τους Παρθένους και τους Ιχθύς όσο και για τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους, ενώ στην συνέχεια την εύνοια της με χαρά θα δεχτούν τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

Σε νέα ξεκινήματα θα προχωρήσουν τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρας τους οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Δυναμικές αποφάσεις για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους). Ενώ, πιο δύσκολα θα περάσουν, εξαιτίας των εντάσεων και των ξαφνικών ανατροπών, οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Την Δευτέρα 20/02

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς θα ανοίξει το δρόμο για να προχωρήσουν σε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 πρώτων ημερών. Ενώ λίγη ώρα αργότερα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού θα βάλει φωτιά στην ερωτική ζωή των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ είναι πιθανό να παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Τρίτη 21/02

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Ιχθύς με τον Άρη από τους Διδύμους, είναι πιθανό να παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 22/02

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, επιφυλάσσει ξαφνικές ανατροπές και δυσάρεστε εκπλήξεις για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Ενώ λίγες ώρες αργότερα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από τους Διδύμους, θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου να πάρουν έξυπνες και δυναμικές αποφάσεις.

Την Πέμπτη 23/02

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Δία θα ενισχύσει την καλή διάθεση και θα βοηθήσει να βρουν εύκολες λύσεις οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου, αρκεί να μην παρασυρθούν σε υπερβολές.

Την Παρασκευή 24/02

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερου, θα παρασύρει σε χειριστικές συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) της τελευταίας ημέρας.

Το Σάββατο 25/02

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο αντισυμβατική πλευρά των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 27/02

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ωθήσει να συμπεριφερθούν με ψυχρότητα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Πηγή: oroskopos.tv

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play